Ez az állat hogyhogy ilyen nyugodtan reagálta le a kutyusok agresszivitását?
Jó idegrendszrü volt a nagymacska.
Egyik kutyával elbírt volna szerintem, kettővel már nem biztos.
A kutyát nem értettem teljesen. Agresszívnak tünt de csóválta a farkát. Ideges, támadó kutyáknál ez kizárt.
Arra gondolok, hogy a három állat ismerte jól egymást, megszokták egymás jelenlétét és a videón látható jelenet valami kis villongás volt közöttük, vékony határmezsgyével a konkrét harc és a durva játék között.
Kizárt hogy a cat így viselkedne idegen, támadó kutya, kutyák között.
Azt se tartom kizártnak, hogy a kutya kapott már egy-két pofont félig kiterjesztett karokkal és ezért is ovatoskodott.
Szóval szerintem tuti ismerték egymást "össze szokott" kategóriában.
A kutya tudja, ha nem tudja jó helyen elkapni a macskát, akkor Olyan sérüléseket okoz a macska amit a kutya nehezen hever ki. Macskánknak ott a négy lábán elöl 5-5 hátul 4 vagy 5 karom mancsonként. A kutya komoly serüléseknek néz elébe ha rámar a macska, mert az nem tudott jól ráfogni elsőre. Ezért a legtöbb kutya meg se próbálja ha a macska face to face szembe áll vele.
Ettől függetlenül úgy néz ki, ez a három állat jól ismerte egymást és inkább "szájkaratéztak" izmoztak kicsit a kutyák. A macska kizárt, hogy ilyen nyugodt maradjon idegen kutya társaságában.
Haveri társaságban egy kis vivódás amit a macska elegáns nyugalommal figyelt, magabiztosan. Ez történt.
#3:
Miért is kéne leállítania, ha egyszer játékról van szó? Nem kell itt agybajoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!