Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya fajta illik hozzám?

Milyen kutya fajta illik hozzám?

Figyelt kérdés

Szeretem a vizet és mivel van egy horgász tó a településünkön nyilván nyáron elviszem fürdeni magammal. Szeretném ha engedelmes lenne és tudnék vele menni futni.

Nem szeretnék hatalmasat...olyan angol bulldog méretűt.

A legfontosabb az hogy nagyon okos legyen...lehessen tanulni.És szeresse a gyerekeket nem kell a legkissebbre gondolni az olyan 13-14éves körülieket elég

2010. okt. 7. 10:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
spániel, uszkár engedelmesek, vízsteretőek, viheted futni, szereti a gyereket ha neveled hozzá és kicsi ahogy írtad
2010. okt. 7. 10:44
 2/17 anonim ***** válasza:
Aztán majd nyáron a horgászok elzavarnak, mert már lassan Magyarországon minden tó az övék!!!!!!!!!!!!!!
2010. okt. 7. 10:45
 3/17 anonim ***** válasza:
A labrador, golden retriever is vízimádó és nagyon jól tanítható, gyermek, emberbarát.
2010. okt. 7. 10:48
 4/17 anonim ***** válasza:
Vizsla
2010. okt. 7. 11:02
 5/17 anonim ***** válasza:

Alapjában véve minden kutya okos. Nincs buta kutya, csak van,amelyik később érik. Ezeket akérdéseket nem igazán értem, hiszen nem lehet általánosságról beszélni egy fajtával kapcsolatban! Kivételek mindig vannak, de, hogy milyen lesz a felcseperedő csöppség, az csak is a gazdin áll vagy bukik! Hiszen egy pit bull is emberszerető, imádja a gyerekeket.

Nem írtad le, hogy kölyköt vennél magadhoz vagy felnőttet. Javaslom a menhelyet, ahova elviszed a gyerekeidet,és ott kipróbáljátok a kutyát is, hogyan viselkedik. Sokkal hálásabbak azok a kutyák.

2010. okt. 7. 11:39
 6/17 A kérdező kommentje:
hát kölyköt de lehet h még meggondolom magam,mert olyan kéne aki alkalmazkodik más kutyához is mert van egy fiú yorkim
2010. okt. 7. 12:01
 7/17 anonim ***** válasza:

Nekünk német juhászunk van, minden feltételnek megfelel: imádja a vizet, mindenkivel (így gyerekekkel is) barátságos, játékos és nagyon okos is.

Az, h mennyire jönnek ki egymással a kutyák, sztem nem annyira fajtától függ, inkább az ellenkező nemű kutyák szoktak jobban barátkozni.

2010. okt. 7. 12:26
 8/17 anonim ***** válasza:

Én vagyok az előző hozzászóló:

A kölyök alkalmazkodóbb,hiszen a meglévő fogja tanítani, de egy felnőtt eb már tapasztaltabb. Szóval a döntés nehéz. Sztem a yorkihoz kistestű kutya dukál.

nézegess itt: allatok.info

itt lehet szűkíteni kis testűre, fajtára, ill területre,amelyik neked közelebb an.

2010. okt. 7. 12:29
 9/17 anonim ***** válasza:
vagyis 11:39+12:29:)
2010. okt. 7. 12:30
 10/17 gratis30 ***** válasza:

[link]

Nézz körül itt minden kutyáról találsz infót!

2010. okt. 7. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!