A Vizslámnak a futtató után rendszeresen nagyon könnyezik a szeme. A doki szerint kötőhártya-gyulladás, amit a futi porában játszva szed össze. Ismerős ajánlotta a PetMed Szemtisztító oldatot, hogy azzal tisztítsam utána. Használja ezt valaki?
Az nagyon fura lenne ha foylton kötőhártya gyulladást kapna.... Meg akkor nem csak a futtatózás után könnyezne, az sokkal durvább lenn. Bocsnat, hogy megkérdpjelezem az állatorvost, de ez nekem fura. :/ Én megnézetném inkább egy másik dokival.
Az én kutyám poros időben kezd el indőnként csipásodni, ilyenkor 2-3 napi corneregel-t használunk reggel-este és helyre is rakja.
Most mindenhol por van.
Nálunk a parki séták alkalmával is csipásodik a kutyáim szeme. Földön fetrengenek játszanak,ahogy a futtatóban is.
Sajnos ezzel nem tudsz mit tenni amig nem jön egy kis eső ami elveri a port.
Patikában kapható Bórvizet vegyél, nem baj ha bele megy a szemébe, séta vagy futtató után töröld át neki egy vatta egy szem.
Persze így is előfordulhat,hogy reggel tiszta csipa lesz,de ezzel a bórvizzel napi töbször is lehet tisztítani nyugodtan.
Én kutyámnak szemgyulladását kezeltem ki vele.
De nálunk is sajnos ha száraz az idő és por van akkor mindkét kutyám szeme csipásodik. A kisebbnek meg rendesen könnyezik ilyenkor,de a gyakori törölgetésen kivül nem tudok mit tenni.
Ha jön az esősebb idő,nem lesz por nálunk elvágolak megszűnik a csipásodás mindkettőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!