Van 1 beagle kölyök kutyám és nagyon sokat eszik, de a tápot. Azt már nem csak ha már nagyon-nagyon éhes!?
Az a táp nagyon pocsék lehet, mert azt az én kutyám sem ette meg, akármilyen éhes volt!...
Vegyél neki csirkefarhátat, főzd meg, azt imádja minden kutyus! :-DDD
Minőségi tápot adj neki,(mondjuk Acana) annyit körülbelül amennyi a csomagoláson van.
Ha nem eszi, elveszed előle, és nem kap semmi mást. Másnap már enni fogja.
Minden kutya azt eszi amire szoktatod.
Nekem is beagle-m van. Ő kiskora óta minőségi tápot kap, néha pedig házi kosztot, vagy esetleg maradékot... De ő a táphoz van szokva. Ha Te elsődlegesen a házi kosztra szoktatod, ne várd el, hogy később kedvelje a tápot. Fordítva működik, de a házi kosztos kutyák nem igazán kedvelik utána a tápot, annyi finom falat után. A tápba (minőségibe) pedig sok az olyan vitamin, és fomntos anyag amire szüksége van egy kutyának.
Egyetértek az előttem szólókkal, úgy tudod tápra szoktatni ha elé teszed és nem adsz neki mást.
De amíg rendszeresen adsz neki házi kaját is, és mint látszik ő ezt tekinti fő étkezésnek, ne várd, hogy megegye a tápot... :)
Sajnos igaz az összes vadászkutyára, hogy hajlamosak a hízásra. Feltételezem, hogy tudod, mennyi a napi adagja, hát ne adj neki többet, mert két hónap múlva már nem fog tudni futni.
Tudom, hogy nehéz lesz azoknak a szemeknek ellenállni, de kénytelen leszel. Csak rajtad múlik a kutyád egészsége.
köszi csak az anyira zabál ha nem kap több kaját akk fog verebet
xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!