Milyen kutya illik hozzám?
Szia! nekem tetszenek a hosszú szőrű csivavák is! Nekem törpe spiccem volt. Nagyon kedves, édes, hálás kis kutyus. Hosszú a szőre, de én naponta fésültem és nem volt gond vele! ha jól emlékszem sosem ásott! De a yorki is nagyon cuki!
De én inkább Cane Corso párti vagyok, sőt! Ők is nagyon kedvesek a kinézetük ellenére, a gyerekekkel is! (mielőtt bárki is le hurrogna, tapasztalatból írom). :P De hát azt lakásba nem ajánlatos!:P
csöndes, nem túr, könnyen tanítható, ezzel a yorki, a westie, jack russell és minden terrier ki is esett.
Én uszkárt ajánlanám, az egyik legokosabb és legkezelhetőbb fajta ezért is használják sokat terápiás kutyaként.
Esetleg még a Cavalier King Charles spániel, szálkás tacsi, schnauzer vagy még ott vannak a bichonok.
De nagy mértékben függ a neveléstől, csak nem egyformán fogékonyak bizonyos dolgokra. Egy terrier baromi nehezen fogsz csendre és nyugira tanítani.
De a te dolgod lesz kellőképpen lefárasztani szellemileg és fizikailag, napi 3 séta, kutyasuli, kirándulások, játék stb... különbem, (fajtától függetlenül,) saját szórakozást talál, pl kertrendezést csak nem biztos hogy egyezik majd a ízlésetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!