Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Allergiára nektek mi vált be?

Allergiára nektek mi vált be?

Figyelt kérdés

Nem tudjuk pontosan mire allergiás. A kaját már kizartuk, hetekig főztünk neki és csak rosszabb lett.

November óta tart, tehát nem tudom mi lehet az a pollen ami ilyenkor van, szerintem nagyjából semmi.

Most egy ideig kint tartjuk hogy kideruljon a por atkara e.

Viszket a füle, háta, pofája..

Mit lehet tenni?

2023. márc. 8. 19:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

Kerdezo, mi a bajod pontosan? Teged most ki bantott?

Mi nem ismerunk, nem ismerjuk a helyzeted, kerdezgetni probalunk, hogy eddig mi tortent a kutyaval, milyen vizsgalatok voltak stb, mert errol semmit nem irtal.

Senki nem volt bunko, neked meg cserebe kritikan aluli a stilusod.

Miert?

Konkretan etrendkiegeszitokre se kerdeztel ra! Honnan kene kiszopni, hogy teged ez erdekel?

Pofam leszakad az ilyen emberektol basszus. Nem ertem mire fel ulsz ennyire magas lovon.

2023. márc. 8. 21:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Rovarfehérjés tápot próbáltál már? Kizárásos diétához szokták használni, ez általában nem okoz allergiát. Aztán ha már biztosan kiürült, utána lehet elkezdeni visszavezetni egyenként.
2023. márc. 8. 21:06
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

Szeretem az ilyen embereket. Fel tesz egy kérdést, segítséget kér, hogy "mit lehet tenni", mert nyilván az orvosnál elment a hangja, vagy egyszerűen nem volt kellő intelligencia, hogy ott kérdezzen ilyet. Itt viszont hirtelen nagy lesz a pofikája és ilyen hihetetlen prosztó, közönséges stílusban beszél.

Miért kérdezel, ha ennyire nagyon okos vagy? Bár ha annyira okos lennél, amilyennek mutatod magad, tudnád, hogy a sertés is erősen allergizál és a répa is. Legközelebb pedig legyél szíves szemen köpni az anyukádat, ha találkoztok, hogy ennyire sem tudott megnevelni.

2023. márc. 8. 22:43
 14/16 A kérdező kommentje:

Árulja már el valaki melyik szó volt az undorító stílus?

Az hogy nem önjelölt állatorvosok jelentkezését kérem? Vagy hogy nem írtam le az alap leírásban hogy nyilván elvittem allatorvoshoz? Persze hogy felháborít hogy egyből azt kapom hogy vidd el orvoshoz. Mivel nyilván ez alap volt mivel nem vagyok idióta.

Aztán mikor ezt leirom meg hogy miket mondott az állatorvos akkor ő is hülye meg én is, de még a nénikém is.

Nem is értem mit gondoltam hogy hogy is lehetne az állatorvos okosabb egy komment szekciónál.

Undorító stílusról beszéltek és képesek vagytok olyat írni hogy köpjem szemen anyámat. Fhu de szar életetek lehet.

Témát lezartam. Köszönöm a lfsz segítséget mert érdemben azt senki nem tudott válaszolni.

2023. márc. 9. 08:10
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kaptál érdemi választ. Csodát tenni nem tudunk, távgyógyítani nem tudunk. Egyébként az állatorvosod is lehet kókler, én már futottam bele ilyenbe is, én kikérném másik véleményét is.

Egyik szomszédomnak az egyik kutyája ételallergiás, ők a rovarfehérjés táppal csinálták a kizárásos diétát, nem tudom, mennyi időt kellett várni, hogy teljesen kiürüljön minden más a szervezetéből. A visszavezetést meg csak egyenként lehet, ha valamire nem jelentkeznek tünetek x idő alatt, az maradhat, ha van allergiás tünet, olyat nem adsz neki.

Az én kutyám nem allergiás, úgyhogy pontos időt nem tudok mondani, melyik szakaszt meddig kell csinálni, erre kérdezz rá konkrétan az állatorvosnál, ha nem tudja, menj olyanhoz, aki ért hozzá.

2023. márc. 9. 08:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
bőrkaparék volt?
2023. márc. 9. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!