Esett már le valakinek a yorkija kb.3méter magasról? Mit tegyek?
Most írtad, hogy nincs törzskönyve és azért túlélte .. akkor miért izgulsz?
Megijedt nyomrult állat, nyomkod meg a végtagjait, ha nem jelzi hogy fáj neki, akkor hagyd egy picit pihenni ... majd megnyugszik.
Első válaszoló azt hol olvastad hogy nincs törzskönyve és azért élte túl?Én 3-szor elolvastam és nem találtam ilyet ▒
Kérdező:
Ha nem jelez fájdalmat akkor valószínűleg semmi baja.Figyeld,hogy mit csinál,hogyan viselkedik és ha látsz rajta esetleg mégvalamit ami aggodalomra ad okot akkor vidd dokihoz. ☺
2 fontos dolog. Ne engedd, hogy beleolvasson a gyakorikerdesek.hu-ba.
3. Zard el borotvat.
Mert most rajott, hogy nincs tk-ja, es ugydontott, ettol annyira bedepizik, hogy ongyi lesz.
Az enyém mikor kicsi volt 1-1,5 métert zuhant. Éjszaka. A fővárosi ügyeletet hívtam, azt mondta a csajszi, hogy nézzem meg a szemét, mármint a fehér részt, mert ha vérben van, akkor baj van. Amúgy hagyjam pihenni. Azt is mondta, hogy ezek a kis állatok nem mindig mutatják ha fáj valami. Az én kutyusomnak szerencsére nincsen semmi baja azóta sem. Nagyon megijedt, párom szerint azt hittem megvertem.
Ha ismersz egy megbízható orvost vidd el hozzá. Nem lesz belőle kára, ha átnézi. Biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!