Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt milyen fülbetegségnek...

Ezt milyen fülbetegségnek gondoljátok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Vakargatja, rázza a fejét viszont azt nem mutatja, hogy fájna neki csak irritált. Engedi, hogy megnézzem, és nem félti túlzottan.

Az állatorvos ki fog jönni csak ellet és emiatt kérdéses, hogy mikor, ma délután vagy csak holnap. Viszont addig is szeretnénk valamivel segíteni neki, ha lehet. Nekem a fül atka a legvalószínűbb, de gondoltam hátha valaki találkozott esetleg már ilyennel és többet tud mondani.

2023. márc. 3. 15:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem jo a link.
2023. márc. 3. 15:52
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Elvileg ez jó lesz

[link]

[link]

2023. márc. 3. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Elso ranezesre valoban fulatka, ha ma vagy holnap jon ugyis az orvos, szerintem ne csinalj vele semmit. Tiszta vizzel, vagy ezüst kolloid oldattal áttörölheted a külső hallojaratot, ha engedi, de ez nem sokat fog segiteni. Piros, gyulladt is, vagy csak a kepen tunik ugy? Masik kutya, cica van? Mert ők is konnyen elkaphatjak, ha tenyleg atka.
2023. márc. 3. 16:08
 4/10 A kérdező kommentje:

Akkor addig csak ezt az átmosást csinálom, amíg nem látja az orvos. Köszönöm a tippet!

Van másik kutyus, igen. Akkor ha jól sejtem nem ártana őket most kicsit elkülöníteni, igaz?!

2023. márc. 3. 16:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Élőben kicsit még élénkebb piros is, mint amit a kép visszaad…azért is tűntek fel gyorsan azok a kis fekete valamik a fülében, amit én atkának véltem. Először csak a pirosságot láttam, amiatt kezdtem el nézegetni
2023. márc. 3. 16:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Erre a kis időre felesleges elkülöníteni őket, ha fülatkás akkor az összes állatot kezelni kell egyszerre.
2023. márc. 3. 16:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm az infókat!
2023. márc. 3. 17:07
 8/10 anonim ***** válasza:
19%

Szia!

A házilagos atka tesztet megcsináltad?

(Még régebben, a kitiltása előtt írta be ide az állatorvos, és működik!)

2023. márc. 3. 19:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Végülis nem volt ilyesmire szükség, mert még este ki tudott jönni az orvos, és fulgyulladásként lett diagnosztizálva a probléma. Úgyhogy most néhány antibiotikum injekció és fülcsepp használat előtt vagyunk.
2023. márc. 4. 10:59
 10/10 after stroke ***** válasza:
Szerintem ne hallgassa dokira, hanem vonj meg inden csirkés kaját a kutyádtól. Ma már szinte népbetegségnek számít a kutyáknál, hogy nem bírják a tápos csirkét.
2023. márc. 5. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!