Adhatok két féle tápot egyszerre a kutyámnak?
Elvileg adhatsz neki ha nem érzékeny a gyomra.
De ha már vettél Dog Chowt akkor ne keverd azzal a sz*rral..
A Friskies egy vacak táp.
Egyébként táp váltáskor is keverni kell a tápokat különben az érzékeny gyomrú kutyusok hasmenést kaphatnak...
Sokan szidják a Friskies-t, összetevők alapján sem túl csodás, a kutyáim viszont évekig ezt ették és jobb erőben voltak, szebb szőrük volt, mint most, amikor Acanát és Royal Canint kapnak. Ezzel nem azt mondom, hogy másnak nem válhatott be, de elég sok mindenkitől hallom, hogy a prémiumtápoktól pl. hasmenése lett a kutyájuknak.
Kérdező, inkább egyféle tápot adj a kutyának, jobb az emésztésének. A Dog Chow szerintem teljesen jó, nekünk bevált, főleg a lazacos.
Miért ne lehetne adni neki kétféle tápot. És az aki mindennap mást főz a kutyájának? Az is változatosan eteti a kutyát, mégsem lesz semmi baja. Van, hogy én is egyszerre három féle tápot adok egyszerre: Acana Adult, Pacifika, és Grasland tápokat szoktam keverni. Az állatorvosunk is mondta, hogy tévhit az ha azt mondják, hogy a kutyának árt, ha többféle tápot adnak enni.
Amúgy volt már, hogy Acana adultot adtam keverve Orijen halas táppal, de kevertem már mindemellé házilag elkészített ételt is, vagy ha épen maradt Eucanuba, akkor Eucanubát kevertem a többi táppal. Semmi gond nincs.
Én szalonna mellé mindig iszok tejet :D És változó mit eszek még mert bírja a gyomrom :D
Na de ha nem jó akkor tényleg nem adom neki keverve. De gondolom akkor úgy se lehet hogy egyik héten ezt másik héten meg azt. Lemondanék én a friskies junorról de annyira szereti :) Viszont csak avval meg tényleg nem akarom etetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!