Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Az utcában az út másik oldalán van egy német juhász ami mindig agresszíven megugat.. ezzel nem lenne semmi gond de amikor kint sétáltatja a gazdia teljes erőből nekem akar támadni. Persze a férfi mindig megállítja de én félek attól hogy mivan hogyha nem. Próbáltam más úton menni de az ember a házam elött sétáltatja a kutyát. Mit tehetek hogy megelőzzem a kutya támadást?2023. febr. 27. 22:37
1/4 anonim válasza:
A gazdája figyel rá, szóval nem hiszem hogy baj lenne, de megértem hogy ez neked rossz Esetleg barátkozzatok össze a kutyával, kérd meg a gazdáját, hogy segítsen ebben.
2/4 anonim válasza:
Mindig pont akkor sétáltatja, amikor te mész valahová, vagy hazaérkezel? Gondolom nem, csak néha összefuttok. Gondolom nem a kaputok előtt álldogálnak, vagy nem ott 5 méteren föl-le sétáltatja, hanem mennek valamelyik irányba. Ha pont akkor érsz oda várj 30 másodpercet, amíg arrébb sétálnak - gondolom a pasi ilyenkor elmegy a kutyával másik irányba, nem? Vagy ott áll a kaputok előtt az őrjöngő kutyával és várja, hogy odaérj? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
3/4 anonim válasza:
Én is azt tanácsolom, hogy beszélgess a gazdával. Esetleg akkor elmeséli azt is, miért ilyen a kutya, lehet, hogy mentették, vagy épp kamasz, és tele van energiával. Az mindenképpen jó pont, hogy sétáltatja. Sokszor ha egy kutya látja, hogy a gazdája jóban van valakivel, akkor nyit a másik ember felé is.
4/4 anonim válasza:
Havekodj össze a kutyával, gazdával, de előttem leirták :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!