Normális, ha kutyasétáltatásnál egy kutya morog, ugat az emberekre?
Egyáltalán nem normális. Legtöbbször kistestűek ugatnak,morognak a póráz végén. Teljesen neveletlenek. Amikor ugat,morog pl egy bolognese,yorkie, direkt szoktam figyelni,hogy bünteti-e a gazda ezt a viselkedést.
Az esetek 100%-ában, amiket én láttam, semmilyen retorzió nem követte ezt a viselkedést!
Én megtanítottam annam idején a térdig érő kutyámnak a néma sétát. Alap. Szerintem.
De sajnos sok gazda sz.rik rá, vagy egyszerűen képtelen nevelni. Sajnos.
NAGYON nem ok!
Nekem komoly összetűzésem volt a bokázó kistestü panel-kutya miatt.
Támadó gesztusok, morgás ugatás, közvetlen közelről vicsorgás... mindezt ugy, hogy nem áll meg, megy az emberre. Hiába hagyod figyelmen kívül, kísér.
Van 1.5 km-re rendes erdős-parkos-tanösvényes rész, valahogy csak a házak előtt lévő pórazra kötelező táblák között tud a szegény kutyus kikapcsolódni.
És a gazdája, egy hölgy még velem üvölt, hogy haladjak tovább, amikor bokázik a kutyája.
Ilyenkor ő vajon állatvedőnek gondolja magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!