Menhelyről mentett kutyánál miután hazahoztuk, mennyi időre ajánlott szabadságot kivenni?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok és mellette részmunkaidőben dolgozom heti két nap 6 órát. Az egyetemi szünetben terveznék hazahozni egy kutyát, tehát azon a héten csak két nap lennék hosszabb ideig távol, viszont nem tudom, hogy ez a kutyának mennyire tesz jót.
Ehhez mondjuk a jövőben hozzá kell majd szoknia, illetve kutyapanzió/kutyaszitter meg lesz oldva, csak az első időszakban nem tudom, mi a jobb? Várjak inkább, amíg fixen ki tudok venni egy hét szabit? Vagy már pár nap után esetleg elvihetem egy panzióba?
Köszönöm a segítséget!
2023. febr. 22. 10:37
11/11 anonim válasza:
Én pont nem tudtam szabadságot kivenni, pár héttel később volt a tervezett szabadságom, az egyesület meg úgy ítélte meg, hogy fölösleges tovább húzni az időt, meggyőződtek róla, hogy jó helyen lesz a kutya. Nem volt gond, de nem minden kutya egyforma. Én az első időszakban szobakenneleztem távollétemben, amíg megszokta az új helyet, aztán azt is el tudtam hagyni. A szomszédok igazolták, hogy nem problémás a kutyám, nem is hallják, én nem láttam rombolás nyomait. Persze, jobb, ha tudsz kivenni szabadságot, de nem tragédia, ha mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!