Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mentett kutya került hozzánk....

Mentett kutya került hozzánk. Eleinte szépen sétált, most húz és végig lehajtott fejjel szimatol, sokszor fel is akar enni valamit. Mikor fog nyugodtan sétálni?

Figyelt kérdés
Masik kutyával együtt megyünk, külön nem tudom vinni őket. Ő előre nézve jön, az új meg a földet lesve. Ha úgy van, fel akar enni minden sz.rt. Ha jönnek kutyával, a régi kutya örjöng, oda akarna menni játszani. Az új eltanulta tőle és ő nagyon vadul csinálja, rágna , harapna mindent, ami útban van. Póráz,masik kutya, bármi. Próbálom nevelni őket, jutalom módszerrel és behívással. Hívás az megy már neki is, de ha kutya jön, meghülyül.
2023. febr. 19. 05:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem Magyarországon és van vizsgánk is,amivel az itteni kutyaadó felét kell csak befizetni. Annyira hülye csak nem lehet.
2023. febr. 20. 18:25
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
A kérdező kutyája a leírás alapján reaktív, ez nem azt jelenti hogy neveletlen.
2023. febr. 20. 18:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó tréner tud megfelelő megoldást ajánlani reaktív kutyához. Teljesen mindegy, melyik ország. Keressetek akkor olyat, aki konkrétan ehhez a problémához ért.
2023. febr. 20. 18:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyám is reaktív, előéletes mentett, támadta meg másik kutya (aki a gazdája szerint "nem bánt") azóta is, hogy nálam van, mégsem viselkedik így, ahogy a kérdező leírja a sajátját, mert én kezelem a problémát. Tökmindegy, hogy levizsgázott, meg hogy mennyi adót fizet a kutya után, ettől még a probléma nincs megoldva. Kifog egy olyat séta közben, amelyik ugrik erre, aztán majd lefagy, ha másik kutya szájából kell kiszednie a sajátját.
2023. febr. 20. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!