Foghúzás altatásban kutyánál?
2 hónap múlva 11 éves kutyámnak komoly gondjai akadtak a hátsó fogaival. Mikor vittük orvoshoz mondta, hogy egyet húzni kell, egyről meg talán le tudja csiszolni a fogkövet. Ott ijedtem meg, hogy altatásban. Azt mondta előtte mindent megnézünk: uh, teljes labor. Mondjuk ez a minimum szerintem, de hála az égnek neki is.
Azt is mondta, hogy ne nézzem azt, hogy 11 éves, mert csak megijeszt, azért van előtte a sok vizsgálat, hogy lássa altatható e, és csak teljes biztonságban végzi az ellátást. Én rettenetesen izgulok, és félek, és nem tudok elvonatkoztatni a korától.
Mondta, hogyha így hagyjuk akár góc meg ilyen hasonló sokkal veszélyesebb dolgok is kialakulhatnak.
Valakinek van tapasztalata?
Köszönöm
Kb pont így volt, 11 éves kutya, két fogát szedték ki, volt szív uh + vérvizsgálat, előbbiből kiderült, hogy van egy enyhe probléma, amire figyelni kell, de nem kell még rá gyógyszer.
Felébredt a műtét után és túlélte :) Pár napig csak pépeset ehetett.
Nemrég megint altatni kellett, 12 évesen, más miatt, azt is túlélte, él és virul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!