SOS! Mitől lehet shar pei-emnek csomó szerű valami a cicijében?
Figyelt kérdés
Eleinte szoptatás után lett neki tojásnagyságú az egyik, ezzel igazából nem is fogalakoztunk, őt sem zavarta, egyáltalán nem bántotta. Kb. egy éve volt kiskutyája, ma reggel még mindig ez a tojásnagyságú csomója volt, délután ötre pedig már akkora, hogy a két tenyeremmel alig tudom megfogni teljesen. Nagyon aggódom érte. Sajnos senki nem volt itthon napközben, ezért fogalmunk sincs mi történhetett. Igazából nembiztos, hogy ez csomó, de elég kemény és most kb. négyszer akkora lett neki, mint volt. És csak ez az egy cicije, megtapogattam a többit is, de egyiken sem vettem észre semmit. Más is tapasztalt már ilyet? Mitől lehet ez szegénykének? Míg nem viszem el állatorvoshoz, tudok tenni érte valamit?2010. okt. 4. 19:33
11/13 anonim válasza:
Nézd,amíg itt kérdezgetsz,már rég elvihetted volna az orvoshoz.
Látatlanban segíteni nem tudunk legjobb szándékkal sem.
Emlőrákot,emlőgyulladást kaphat véletlen alomtól is!
12/13 anonim válasza:
ha nem fáj neki, és nem változott a viselkedése, akkor nem emlőgyulladás, hanem egy jelenleg még nem nagy fájdalmakat okozó, valószínűleg jóindulatú rák lesz..
13/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy így gépen keresztül nagyon nehéz, ezzel tisztában vagyok, ráadásul a válaszadók nemhiszem hogy mind állatorvosok. Tudom. De benne van a kérdésem legvégében, hogy "Más tapasztalt már ilyen?" Tudom, hogy ezek nem szakértői vélemények, csak hátha van itt valaki olyan, akinél volt már ilyen... Sajnos leghamarabb is csak holnap tudom elvinni állatorvoshoz, mert amúgy már rég elvittem volna. De holnap délután elfogunk menni. Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat
2010. okt. 5. 06:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!