Mi történik, ha közepes méretű kölyökkutyának puppy large tápot adok?
Semmi ilyen baja nem lesz.
Max annyi szokott lenni, hogy esetleg a pocakja nem birja az a tápot és hasmenése lesz.
Ponthogy gyengébb az a táp, azért szeretném adni, mert kevesebb a fehérje és a kalcium benne, azért való nagytestű kutyáknak, hogy ne nőjön olyan gyorsan.
De nem tudom, ha közepesnek adom, nem-e lesz baja a lassabb fejlődéstől vagy egyáltalán kihat-e a fejlődésére.
Nem hisz hogy nagy bajt okozna, de azért inkább olyat adnék neki ami neki való.
Miért akarod, hogy ne nőljön a méretének megfelelő ütemben?
Mennyire közepes? Mert egy felnőttként 20 kilós kutyának szerintem simán mehet a Large breed, hiába írják, hogy 25kg felett. Egy pulinak, beagle-nek viszont nem adnám.
(Egyébként a 8 kilós tacskó keverékem Brit Care Adult Medium breed-et eszik, hiába kistestű, mert a Small breed irtózatosan apró szemű, csivavának való méret. Enyém rágás nélkül bezabálta, így közepes testűeknek valót kap)
Sztem nem lesz 25 kg. De persze ezt nem tudhatom.
Viszont sztem adj neki való tápot és kész. Hadd nőjön a maga tempójában. Azért van neki az a táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!