14 éves német juhászkutyám képes még az ivarzasra?
18
Higgadjál le, igazad van, de fogja ivartalani a kutyát, írta is már a kérdésben. Abban meg még az állatorvosok véleménye is megoszlik hogy első tüzelés előtt vagy után érdemes ivartalaníttatni, mindkettő mellett vannak érvek, ellenérvek.
Okoskodó emberkék szerint én egy szar gazdi vagyok. A kan lassan 15 éves. Van még kérdés? Éjszaka külön vannak zárva. Nappal lakásban van a kicsi, vagy felügyelet alatt. állatorvos szerint első tuzelést várjuk meg.
Ne törjünk már egymás feje fölött pálcát. Ha mindenki fele annyira törödő kutyagazdi lenne mint én nem lennének menhelyek. Jól nevelt kutyák, de az ösztön az ösztön. Egyébkent a szuka abszolút nem vevő az öreg közeledésére. Rá is morog.
22!
Ki írta, hogy rossz gazdi vagy? A legtöbben normálisan válaszoltak!
Az egyébként csak egy dolog, hogy most morog rá, de nem biztos hogy így lesz, ha tüzelni kezd, mert a kutyák többsége olyankor meghülyül!
Ezt egyébként le is írhattad volna korábban is! Sajnos sokan nem választják külön a kutyáit, ha nem egyforma neműek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!