Mit vigyek agility táborba?
Most mit szoktal reggelizni? Azt vidd.
Kenyer, zoldsegek, kencek ra, pl majkrem, zoldsegkrem, stb.
Ha van huto, akkor felvagott, tojas, kolbasz, csinalhatsz rantottat, stb.
Ehetsz zabkasat is.
Nem a sivatagba mész, mindenhol van bolt. Több agility táborban voltam már és mindegyikben naponta-kétnaponta ment valaki a boltba kocsival (Tesco, CBA stb) és körbekérdezett, hogy kell-e a többieknek valami.
Romlandó cuccokat viszont csak módjával vigyél, mert a hűtő gyorsan telik. Szerintem a legegyszerűbb reggeli a müzli+tej, általában azt eszem ott. Ha kajamotivált a kutyád, akkor vigyél jutinak valami olyat, amit nagyon szeret (pl virsli), mert rengeteg inger, úszás a 2., 3. napra úgy le fogja szívni, hogy örülsz, ha dolgozik valamire. Ami tök hasznos még, a rágcsa és üdítő, amit az esti beszélgetésekhez be tudsz dobni a közösbe. Ha tápos a kutyád, akkor nyilván vigyél neki tápot :)
Nem kaja, de én mindig viszek elosztót, tányérokat, evőeszközöket, főleg éles kést, mert az nem nagyon szokott lenni és egy hatalmas, kb 3 l-es itatótálat, mert az egy házon belüli kutyák össze-vissza isznak a tálakból és az 1-2 dl-esek nagyon gyorsan ürülnek...
Egyetértek hatossal.
De én megkérdezném hogy mit fogunk csinálni. Pl ugye ha megyünk úszni, akkor arra felszerelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!