Vannak olyan kistermetű kutyafajták, amik lakásban tarthatóak és, amiket nem kell levinni sétáltatni?
Figyelt kérdés
úgy, mint a cicák esetében, alomba végzik a dolgukat2023. jan. 26. 20:48
11/23 anonim válasza:
Cicában gondolkodj inkább, vannak egészen nagytestűek is köztük, vagy épp szőrtelenek, ha allergia a gond.
12/23 anonim válasza:
Minden kutyát le kell vinni sétálni mivel valahol el kell végeznie a dolgát és,ha erre nem vagy képes akkor nem is kell neked a kutya.
13/23 anonim válasza:
Nem szarkazmus volt amit írtál hanem nettó baromság.
14/23 anonim válasza:
#14 Igen? Akkor szerinted jót tesz a kutyának, ha nem sétáltatják, csak addig viszik le, amíg a dolgát elvégzi?
16/23 anonim válasza:
Nincs, a szabad levegő és a mozgás minden kutyának kell, és nem tudján alomba végezni a dolgukat. Az a macska.
17/23 anonim válasza:
14 esetleg ha észrevennéd, hogy nem neked vàlaszoltak csak a törölt hozzászólás ami 3-as volt a tiéd lett a hármas.:)
Egy kis figyelem nem árt néha, főleg ha mások iq-ját kritizálod.:)
18/23 anonim válasza:
#17 Én írtam a törölt, korábbi 3-asat is. Azok iq-ját kritizáltam, akik mostanra törlésig jelentették azt a választ, amit nem bírt a barázdálatlan agyuk felfogni.
19/23 anonim válasza:
Láttam azt a hozzászólásodat is nem szóltam hozzá, de én is inkább hülyeségnek gondoltam nem szarkazmusnak.
Persze nyilván én is hülye vagyok.
Na mindegy nem ez a téma csak gondoltam mielőtt hülyézel embereket nézd meg jobban amit írsz ha valóban te írtad hidd el nem jött át, hogy az szarkazmus.
Tudom nulla az IQ-m.
További szép estét nem vitázni akartam.
Üdv!
20/23 anonim válasza:
#19 Nem írtam soha 0 iq-ról, az szinte lehetetlen, de hát a szövegértés továbbra sem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!