A kutya chip számával meg lehet találni a kutyát állatorvos által?
Hogy érted? A chip a kutyához felvett azonosító adatokat tartalmazza, de az nem egy GPS nyomkövető.
Fordítva működik. Ha találnak egy kutyát és beolvassák a chip adatait, akkor a bejegyzett tulajdonosához lehet közelebb kerülni.
Csak ugy lehet megtalalni, ha eltunt a kutya, valakik megtalaltak, olvastak chipet es felhivjak a gazdat.
Mashogy nem, mert a chip csak ennyi celt szolgal, nem gps nyomkoveto.
Allatorvosnal, mint az eltunt kutya gazdaja annyit tudsz tenni, hogy bejelented, hogy eltunt es o ezt bele tudja irni a rendszerbe. Tehat chip olvasasnal oda lesz irva, hogy eltunt, vagy valami ilyesmi.
Értem,köszi.
Kár,pedig jó lenne...
Eltűnt 4 hónapja ,senki nem jelez.
:(((((
Állatorvosnál kérjétek meg, hogy legyen beírva, hogy elveszett.
Laza másfél hónappal az eltűnés után hívtam fel a gazdikat, utólag tettem össze a dolgokat, hogy ellopták a kutyust (vagy "megmentették az utcáról"), de elszökött az új helyéről, én meg bevittem áo-hoz. Ott láttuk, hogy elveszett, keresik.
Köszönöm mindenkinek,
Felhívom az állatorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!