Mennyi idős korig kell Pedigree Junior csirkehúsos tápot és konzervet adni a kölyök német juhásznak? Mikor kell Adult marhahúsosra váltani? És mikor kaphat 25+-os nagykutyáknak való DentaStixet? Most Junior Tubost kap.
Szerintem sracok, lanyok, itt most adjuk fel, nem erti 🤣🤣🤣
Arra mar ki se ternek, hogy fott csirkecsontot se adunk a kutyanak.
Ebből áll a Pedigree, pfujj.... Lehet most még jól néz ki a kutya, de ha ilyen hulladékot eszik, nem biztos hogy sokáig egészséges lesz.
Gabona** (többek között 20% teljes kiőrlésű búza), hús és állati melléktermékek (18%, többek között 4% marha a barna krokettekben*), olajok és zsírok (többek között 0,4% napraforgóolaj), növényi melléktermékek (többek között 3% szárított cukorrépaszelet), ásványi anyagok, zöldségek** (többek között 0,5% szárított sárgarépa (ami 4% sárgarépának felel meg) a narancssárga krokettekben és 1% szárított borsó (ami 4% borsónak felel meg) a zöld krokettekben*).
Az az állatorvos is jó kis szakember lehet, aki jóváhagyta ezt az etetési módot... Őszintén, soha nem ajánlott más tápot ehelyett?
A német juhász kifejezetten hajlamos mozgásszervi problémákra, például csípődiszpláziára, de később gerincbetegségek is előjöhetnek. értsd: 5-6 éves korban vagy még később. Most 10 hónaposan lehet, hogy mázlid van, és jól van a kutya - bár ezt ugye egy 1-1,5 éves kor utáni csípőröntgen tudná igazán alátámasztani, de nem csodálkozz, ha később gond lesz.
10 hónapos és a mai napig csak csirkehúst kapott? Amiből a Pedigree semmit sem ér?
Miért téplálod ilyen egyoldalúan? Később meg majd csak Pedigree marhát kap, meg egy kis csontlevest?
Azért a német juhász elég robosztus kutya, miért nem kaphat marha, bárány, hal, nyúl, pulyka, vadas, kacsahúst zöldségekkel, rizzsel? Jó nagy húsos csontokat, karajcsontot és a többit a pedigree „fogkefe" helyett?
Én a yorkimnak és a máltaimnak adok ilyeneket kiskorúk óta. Az orvos azt mondta hogy az üzleti csirkehúst kerüljük, mert tele van méreganyagokkal, kivéve az igazi tanyasi húsokat.
Nem értem a te esetedben a logikát, de biztos csak nekem nehéz a felfogásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!