Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idős korig kell Pedigre...

Mennyi idős korig kell Pedigree Junior csirkehúsos tápot és konzervet adni a kölyök német juhásznak? Mikor kell Adult marhahúsosra váltani? És mikor kaphat 25+-os nagykutyáknak való DentaStixet? Most Junior Tubost kap.

Figyelt kérdés

2023. jan. 25. 11:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%
Nem a junior a probléma,HANEM A MARKA, A PEDIGREE. De úgy látom, hiába pofázunk neked...
2023. jan. 25. 16:32
 12/20 anonim ***** válasza:
80%
A pedigree egy baromi rossz táp, én alapból nem adok csirkét a kutyámnak. Legalább valami royal canin minőséget légyszi. És amúgy németjuhászt jó táppal kéne táplálni.
2023. jan. 25. 16:51
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem sracok, lanyok, itt most adjuk fel, nem erti 🤣🤣🤣

Arra mar ki se ternek, hogy fott csirkecsontot se adunk a kutyanak.

2023. jan. 25. 17:26
 14/20 anonim ***** válasza:
81%

Ebből áll a Pedigree, pfujj.... Lehet most még jól néz ki a kutya, de ha ilyen hulladékot eszik, nem biztos hogy sokáig egészséges lesz.

Gabona** (többek között 20% teljes kiőrlésű búza), hús és állati melléktermékek (18%, többek között 4% marha a barna krokettekben*), olajok és zsírok (többek között 0,4% napraforgóolaj), növényi melléktermékek (többek között 3% szárított cukorrépaszelet), ásványi anyagok, zöldségek** (többek között 0,5% szárított sárgarépa (ami 4% sárgarépának felel meg) a narancssárga krokettekben és 1% szárított borsó (ami 4% borsónak felel meg) a zöld krokettekben*).

2023. jan. 25. 17:27
 15/20 anonim ***** válasza:
61%
Hát igen utolsó, ez egy hulladék
2023. jan. 25. 18:15
 16/20 anonim ***** válasza:
67%
Egyetertek az elozo valaszolokkal. Kerlek valts tapot! Meg jol nez ki, de lehet 5 ev mulva nem fog. Neki ez kb olyan mintha egyesz eletedben mekit ennel. A kutyus erdekeben. Fontos, olyan tapot keress, melyben nincs buza, gabona, es az elso osszetevoje az hus.
2023. jan. 25. 22:24
 17/20 anonim ***** válasza:
58%

Az az állatorvos is jó kis szakember lehet, aki jóváhagyta ezt az etetési módot... Őszintén, soha nem ajánlott más tápot ehelyett?

A német juhász kifejezetten hajlamos mozgásszervi problémákra, például csípődiszpláziára, de később gerincbetegségek is előjöhetnek. értsd: 5-6 éves korban vagy még később. Most 10 hónaposan lehet, hogy mázlid van, és jól van a kutya - bár ezt ugye egy 1-1,5 éves kor utáni csípőröntgen tudná igazán alátámasztani, de nem csodálkozz, ha később gond lesz.

2023. jan. 26. 13:38
 18/20 anonim ***** válasza:
55%
Még ez előző kutyámmal történt, hogy elfogyott a rendes tápja, nem érkezett még meg a rendelés, úgyhogy vettem neki egy kis zacsi pedigree-t. A kutya megette, majd kihányta, majd többé nem volt hajlandó ilyen szart enni. :D Úgyhogy ilyen esetekben ha 1-1 napra kellett megoldás, inkább vettem neki valami nedvestápot, főztem hozzá rizst hogy ne fosson, azt kész. :)
2023. jan. 26. 14:15
 19/20 anonim ***** válasza:
75%
A szőre szép, csak a csontozata és ízülete lesz szar. És persze jó esély van rá, hogy 5-6 évesen elviszi majd valamilyen daganat. Miért kellett kutya, ha olyan táppal meg konzervvel etetsz, amiben gabonán, szemeten és ízfokozón kívül nincs semmi?
2023. jan. 26. 15:49
 20/20 Cubina ***** válasza:
55%

10 hónapos és a mai napig csak csirkehúst kapott? Amiből a Pedigree semmit sem ér?

Miért téplálod ilyen egyoldalúan? Később meg majd csak Pedigree marhát kap, meg egy kis csontlevest?

Azért a német juhász elég robosztus kutya, miért nem kaphat marha, bárány, hal, nyúl, pulyka, vadas, kacsahúst zöldségekkel, rizzsel? Jó nagy húsos csontokat, karajcsontot és a többit a pedigree „fogkefe" helyett?

Én a yorkimnak és a máltaimnak adok ilyeneket kiskorúk óta. Az orvos azt mondta hogy az üzleti csirkehúst kerüljük, mert tele van méreganyagokkal, kivéve az igazi tanyasi húsokat.

Nem értem a te esetedben a logikát, de biztos csak nekem nehéz a felfogásom.

2023. febr. 12. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!