Milyen jutalomfalatot adtok a kutyátoknak?
Pedigree Markies
Pedigree Gravy Bones
Pedigree Biscroq
3# Ezeket még tévedésből sem nevezném minőséginek.
1-2# Ezek jók, igen, de kimondottan jutalomfalatokra volnék kíváncsi.
Hogy miért? Szeretnék csak úgy kivenni a szekrényből valami ínyencséget, előkészület és hűtés nélkül, anélkül, hogy megromlana. Továbbra is kap húst, nem arról van szó hogy nem, csak jutalomfalatot is akarnék neki adni.
Hát... én most a hatósági áras sertéscombot veszem, felkockázom, megfőzöm, és így lefagyasztom. Így az aktuálisan szükséges mennyiséget csak kiveszem a fagyóból, és ha forróvizet folyatok rá, egy perc alatt megvagyok a jutalomfalat-gyártással. Sajna kényes belű kutyám van, virslitől fosik, májat sem tudok neki adni neki, kb. 3 falatnyinál többet, mert meghajtja.
Ja, a hidegen sajtolt tápok még nagyon jók jutifalatnak. Előkészület sem kell, és nem is leszel mocskos tőlük.
2-es vagyok. Szárított kacsát szoktam még időnként venni, de más húsok is vannak. Ez gyakorlatilag 100% hús, szóval nem lehet olyan rossz :)
Annyi a gond vele, hogy ezt is fel kell kockázni, mert nagyobb darabokban árulják. Ugyan nem romlik meg, de ez sem csak annyi hogy kiveszed a szekrényből. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!