Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » American staffordshire terrier...

American staffordshire terrier-t csak tenyésztőtől?!

Figyelt kérdés
Azt tudom , hogy szaporítótol nemlehet venni , mert ezeknél a kutyáknál különösen fontos a jó idegrendszer.Viszont tenyésztőnél ugye 130 nál kezdődik egy sztafi. Expresszen vannak kölykök 35- 40.000 ért, ha nem kiállítási célre kell a kutyus akkor vehetek onnét is?Mert például vanhogy kiírja az illető , hogy első ellése volt a szukának. Akkor nagygond nemlehet nem? Még nincs agyonelletve mint a szaporítóknál..tudom hogy aki saját maga viszi pároztatni a kutyáját már azis szaporítónak számít..De láttam a szülőkröl képet , jólnéznek ki. meg videót is...nagyoncukik. így vehetek szerintetek onnét?:S Van itt valaki aki nem tenyésztőtöl vette a staffiját és jókutya vált belőle?
2010. okt. 3. 12:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, te vagy az egyik legnormálisabb ember, itt a kutyás témában. :D Örülök, hogy nem csak az ilyen barmok járnak ide, szítani a vitát. Van 130-nál olcsóbban is tenyésztőtől kutyus, a miénkt 90e valamennyiért vettük a Miriamstaff kennelből. :)
2010. okt. 3. 16:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha meg olcsón veszel kutyát,annyit költhetsz rá,mint egy jó kennelből egy kölyök ára.Lásd az én 12 ezer forintos kutyámat,aki most,két és fél éves korára félmilliónkban van az öröklött betegségei miatt.

Egy jó tenyészetből Angliában 2000 euro egy kölyök,olyat is vehettünk volna abból,amit erre a kutyánkra költöttünk csak a szaporítótól hozott betegségei miatt,az ideggyengesége viszont megmaradt így is.

2010. okt. 3. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!