BARF. Hol lehet a legolcsóbban kutyusnak nyers husit rendelni online? Csirkemell, Csirkenyak, Farhát, tüdő fontos első sorban.
Ezeket tudom,bár még nem rendeltem tőlük.
Cupak.hu
Ebarf.hu
Én személyesen szeretem megvenni a barf kaját,nálunk van olyan hentes üzlet ahol árulnak külön kutyáknak is húst/csontost/belsőséget fagyasztva.
Jaj, rossz kategoriaban tettem fel veletlen ezek szerint. Bocsánat.
Ooo a cupák volt a tégi oldal, köszi!!! 😇 “ Sajnos “ picibaba van itthon, így nehezen tudok eljárni itthonról, férjem meg folyamatosan dolgozik, ezért próbálkozom a rendelős oldallal. Ha nem jön be, akkor kénytelen lesz a pici lassan plusz egy utat megszokni :)
Köszi nektkek!!
Legolcsóbban csak ha nagyobb mennyiséget rendelsz.
Kutyakaja adok veszek, nyesedék hús kutyáknak nagyon jó áron vannak a húsok és mindenféle.
Viszont sajnos vmi találkozási pontra viszik el.
Én pulykahúst 800 ft kgját, marha 700 ft, belsőség 600 ft kg árban veszem. Bár mi többen össze fogtunk és rendeltünk nagyobb mennyiséget.
Nekem barfos oldalakról rendelve nagyon horror lenne a kutyák etetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!