Kutyának nyugtató kérése?
Ember!Most volt szilveszter, 2 hete... Én akkor tenném fel ezt a kérdést, nem most (azaz majd kb.48 hét múlva), és nem, ha interneten, akkor sem egy olyan fórumon, ahol zömében laikusok válaszolnak laikusoknak, és még az orvos is laikusnak számít, mert az oldal senkitől nem kéri el a végzettségét, végzettségeit igazoló papírokat, dokumentumokat.
Vannak orvos válaszol rovatok magazinokban, itt, ott, ahol az orvos a nevét adja egy egy megjelenő válaszhoz, ott számonkérhető, itt nem.
(Ha túlaltatod, és nem ébred fel, akkor sem.)
Gondolom, az idén még fogod vinni a kutyát oltásra. Nyugodtan akkor beszéld meg az orvossal a gondodat.
Árat én nem tudok, de doki azt is megmondja, ha kéred és lesz időd felkészülni rá. Bár nem hiszem, hogy tizenezer lenne bármelyik nyugtatóként használt termék.
Ha én gyógyszerezni tervezném a stressz ellen a kutyám, akkor biztosan kinéznék egy nagyon szimpi állatorvost (gondolom azért kérdezed, mert a saját kijárósodban nem bízol) és felhívnám, ő pedig két szóban elmondja, mi a teendő. Alapvetően sztem nem kell hozzá EKG vagy vérkép vagy ilyen hasonlók, sztem ezek nem ilyen durva szerek.
A károgókat meg tojd le - igenis fontos időben felkészülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!