Ha megtámad egy kutya mit kell csinálni? Szemébe nyúlok az jó?
Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 09:52
11/22 anonim válasza:
A nyakánál fogva le kell nyomni a fejét a földre, akkor behódol neked. Állítólag, de nem tudom, hogyan kivitelezhető.
Amikor minket követett kutya fenyegetően, akkor elég volt úgy tennünk, mintha köveket keresnénk a földön, már elpucolt. Valószínűleg szerencsénk volt, mert mások már dobálták korábban.
A kutya riasztó ultrahangos cuccok nem érnek semmit?
12/22 anonim válasza:
10-es, velem nem egyszer volt olyan, hogy csak elmentem kutya mellett, aki a gazdájával volt pórázon, és minden átmenet nélkül vadul elkezdett rám ugatni, baromira nem látszott rajta előtte semmi.
13/22 anonim válasza:
10# lehet, hogy van különbség lihegés és lihegés között is. de direkt írtam, hogy csak laikus okoskodások ezek.
14/22 A kérdező kommentje:
Engem is a semmiből harapott meg a németjuhász, sunyi módon hátulról támadt. Semmi ugatás vagy előjele nem volt.
2023. jan. 13. 11:50
15/22 anonim válasza:
Paprika spray vagy CR , ezekkel lefújható szatír részeg patkánykodó .
16/22 anonim válasza:
14# sajnálom, ez rossz lehetett!
17/22 anonim válasza:
Ezert setalgass amstaffal vagy rotival, majd o megved ✌️😂💪
18/22 anonim válasza:
"A kutya riasztó ultrahangos cuccok nem érnek semmit?"
Futbalkürt tuti ér, de a poroltó is, de ha más nincsnála akkor dezodor + öngyujtó!
Tűzzel szembe nem fog támadni!
19/22 anonim válasza:
"Engem is a semmiből harapott meg a németjuhász, sunyi módon hátulról támadt. Semmi ugatás vagy előjele nem volt."
Azok ilyenek, a Dobberman is egy görény, az meg ugyanez, csak egyből folytana!
20/22 anonim válasza:
Megkérdezhetem, milyen jellegű környéken támadott meg kutya? Budapesten vagy vidéken? Gazdája nem volt ott?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!