Mennyit illene fizetni a kutyaszitternek? Valaki vállalja így egyáltalán? (körülmények lent)
Két hétre szeretnék kutyaszittert fogadni (heti 5 napon).
Annyi lenne az egész, hogy 12-14 óra között valamikor átugrik, és kb. egy órára leviszi a kutyámat a közeli parkba sétálni egyet. Nem kell felügyelni, nem kell a lakásban lenni, tényleg csak átjön a kutyáért, megsétáltatja, visszaengedi a lakásba, és már mehet is.
Na de mivel itt aligha van órabér, mennyit illene ezért fizetnem, hogy a szitternek is megérje?
Budapest, belváros. Egyébként gondolom azért lettél lepontozva, #6, mert mindenki másnak evidens volt, hogy a kutya csak napközben lesz egyedül. :)
A párom home office-os, de most elutazik két hétre, így nem lesz senki, aki dél körül levigye pisilni a kutyát. Én kilenckor megyek dolgozni és négy fele érek haza, és a kutya nincs hozzászokva, hogy ilyen sokat ki kelljen bírnia pisilés nélkül. Tudom, hogy a legtöbb lakáskutya így él, de az enyém nem, és nem szeretném, hogy kényelmetlen legyen neki.
Halkan jegyzem meg,én olyan munkát nem vállalnék,hogy be menjek/egyedül legyek akár csak 1 percig is egy idegen ember otthonában.
Ilyenkor tűnik el a párna alá rejtett milliók,a nagyszűlők felbecsülhetetlen értékű arany ékszerei
(amit senki se látott azelőtt)
Ilyenkor romlik el a TV a laptop.
Facebookon van a Fiatal Felnőttek háziaállatot tartanak csoport. Ott rendzeresen látom, hogy keresnek ígysétáltatókat, és mindig van rá jelnetkező, főleg a belvárosban, szerintem érdemes megpróbálni. Ők nem is fogják dárágn vállalni. Kis szerencsével találsz valakit akik ott lakik a környéken, ráér a vizsgaidpőszakban és jól jön neki az a napi 2 rongy, vagy nemtom mennyi.
Ha "hivatásos" sétáltatót keresel, azt szerintem minimum 4-5e Ft óránként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!