Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyit illene fizetni a...

Mennyit illene fizetni a kutyaszitternek? Valaki vállalja így egyáltalán? (körülmények lent)

Figyelt kérdés

Két hétre szeretnék kutyaszittert fogadni (heti 5 napon).

Annyi lenne az egész, hogy 12-14 óra között valamikor átugrik, és kb. egy órára leviszi a kutyámat a közeli parkba sétálni egyet. Nem kell felügyelni, nem kell a lakásban lenni, tényleg csak átjön a kutyáért, megsétáltatja, visszaengedi a lakásba, és már mehet is.

Na de mivel itt aligha van órabér, mennyit illene ezért fizetnem, hogy a szitternek is megérje?

2023. jan. 10. 22:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
Helyileg merre?
2023. jan. 11. 01:03
 12/18 NTBS ***** válasza:
54%
Ezt majd megmondja ő. Nem biztos, hogy 1500-2000 Ft-ért találsz, főleg, ha adózik is belőle.
2023. jan. 11. 06:49
 13/18 A kérdező kommentje:

Budapest, belváros. Egyébként gondolom azért lettél lepontozva, #6, mert mindenki másnak evidens volt, hogy a kutya csak napközben lesz egyedül. :)

A párom home office-os, de most elutazik két hétre, így nem lesz senki, aki dél körül levigye pisilni a kutyát. Én kilenckor megyek dolgozni és négy fele érek haza, és a kutya nincs hozzászokva, hogy ilyen sokat ki kelljen bírnia pisilés nélkül. Tudom, hogy a legtöbb lakáskutya így él, de az enyém nem, és nem szeretném, hogy kényelmetlen legyen neki.

2023. jan. 11. 10:50
 14/18 anonim ***** válasza:
23%

Halkan jegyzem meg,én olyan munkát nem vállalnék,hogy be menjek/egyedül legyek akár csak 1 percig is egy idegen ember otthonában.

Ilyenkor tűnik el a párna alá rejtett milliók,a nagyszűlők felbecsülhetetlen értékű arany ékszerei

(amit senki se látott azelőtt)

Ilyenkor romlik el a TV a laptop.

2023. jan. 11. 12:45
 15/18 A kérdező kommentje:
Jó, nem azt volt a kérdés, te mit csinálnál vagy nem csinálnál. A kutyaszitterkedésnek ez a lényege.
2023. jan. 11. 12:51
 16/18 anonim ***** válasza:
55%

Facebookon van a Fiatal Felnőttek háziaállatot tartanak csoport. Ott rendzeresen látom, hogy keresnek ígysétáltatókat, és mindig van rá jelnetkező, főleg a belvárosban, szerintem érdemes megpróbálni. Ők nem is fogják dárágn vállalni. Kis szerencsével találsz valakit akik ott lakik a környéken, ráér a vizsgaidpőszakban és jól jön neki az a napi 2 rongy, vagy nemtom mennyi.

Ha "hivatásos" sétáltatót keresel, azt szerintem minimum 4-5e Ft óránként.

2023. jan. 11. 13:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Hatos! 2 héten át a munkanapokon 12-14 óra között megsetaltatja a kutyát. Olvass már
2023. jan. 11. 14:27
 18/18 anonim ***** válasza:
25%
Ha kutyasziterre bízod a gyermekedet, akkor nem is szereted igazán! Én az én drága kis prüntyükémet sose engedném ismeretlen emberek karmai közé, ki tudja, mit tennének vele a gaz himpellérek! És mi az, hogy a párodnak a munkahely fontosabb, mint a kis tündérkétek? Szívtelen állatkínzók, én elvenném tőletek a kutyát!
2023. jan. 11. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!