Aki főz a kutyàjanak kb hány gr kaját adtok?
Tudom,egyéni csak kíváncsi vagyok.Én nem régóta főzök igazából, a kalória igényét kiszámolva kb 900-950 gr kajara van szüksége.
22 kgos kutyának.
Viszont mennyiségre soknak találom.
450-480 gr kajatol fogyott viszont. Most 600 gr körül adok. Majd kiderül,hogy ettől hízni fog e.
Mikor tápot evett kb 760 kcl vitt be. És teljesen jól nézett ki.
23 kg volt
Most 21,8 kg
Viszont a főtt kaját sokkal jobban hasznosítja mint a tápot. Ebből kifolyólag úgy gondoltam kevesebb is elég lesz.
Most a kb 600 gr kajaval meglátjuk.
Mondjuk eddig pulykahust evett, holnap már marhát kap az már valamivel erősebb lesz husi lesz.
Állatorvos mondta,hogy nextgard Spectra mellett nem kell féreghajtó,mert gyomor és belfergek ellen is jó!
Nem szeretnék nyersen etetni,mert belgyulladasa volt a kutyámnak tőle,plusz a csontot nem emészti meg. Szóval nem fogok nyersen etetni. Csirkere meg allergiás.
Zöldséget és a gyümölcsöket nyersen kapja azt nem főzőm!
Pulykanyesedeken van zsír, illetve marhát is fog kapni,meg szarvast ami erősebb húsok. De mint írtam hús és belsőseg aranyat is lassan növelem mert az elején fosas volt belőle. Érzékeny a gyomra.
"Összetett készítmény, mely szív-, bél és bőrférgesség, bolha és kullancs ellen is véd. A Nextgard Spectra egy viszonylag új készítmény, afoxolaner-t és milbemicin-oxim-ot tartalmaz. 1 hónapos védelmet biztosít bolhák, kullancsok, gyomor-bélrendszeri fonálférgek, és a szívférgesség ellen is."
Forrás: Állatgyógyászati centrum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!