Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Catu kutyaiskolával tapasztala...

Catu kutyaiskolával tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2023. jan. 3. 17:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Jaj, amikor egyetlen ember elkezd kamu profilokról sok kommentet írni. Sőt, van egy merész tippem, hogyaga az iskola vezető csinált pár profilt és írogat ide.

Kissé szánalmas, de sajnos hamar megszokja az ember ezt is.

2023. jan. 10. 22:41
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

Ebben az országban semmi nem jó senkinek. Mindenki vegye a fáradságot és látogasson el abba az iskolába amire kíváncsi.

Nem hiszem, hogy egy komment alapján kellene megítélni bárkit is. Előző kommentre válaszolva aki a negatív kommenteket írja, az meg lehet egy másik kutyaiskola kiképzője is... :)

2023. jan. 11. 10:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Több kutyaiskolát kipróbáltam, mindegyik más. Az említett iskolát is. Kényszert soha nem alkalmaztak és egyik se ahol megfordultam.
2023. jan. 14. 07:34
 14/19 anonim ***** válasza:

Utána néztem ennek az iskolának. Az látszik, hogy póráz nélkül egyik kutya sem tud dolgozni. Ez jellemzően azt is kutatja, hogy szabadon a gazda mellett sem maradnának az oda járó kutyák jelentős része.

A pontosságot hírből sem ismeri az iskola, egyik kutyával sem lehetne korrekten semmilyen vizsgát letenni. De oké, kevesen akarnak sportolni. Nyilván akinek komolyabb céljai vannak, az komolyabb oktatót is keres a megvalósításhoz.

És vannak itt gondok néhol a fejekben. A pórázrángatás, pórázhúzkodád, fenéklenyomás mind-mind kényszer. Ebben az iskolában azt tanítják, hogy ezek nem kényszerek?

2023. jan. 16. 09:34
 15/19 anonim ***** válasza:

Ismerem az iskolat. Volt szerencsem reszt veni treningen. Szo nincs arrol amit Ön kommentelt. Semmi masrol nem szol a negativ velemenye, csak a lejaratasrol. Buszke vagyok arra, hogy nem Magyarorszagon elek, mert az orszaguk errol szol, minden aron lejaratni a masikat. 20 magyar ismert kikepzot tudok felsorolni akikhez a labamat nem tennem be!

25 eves kutyas multal rendelkezek. Köszönöm.

2023. jan. 23. 00:27
 16/19 anonim ***** válasza:

14 nek: Egyik szavaddal ütöd a másikat... Melyik kutyaiskolából vagy? Van tippem :)

Egy éve kerestem fel őket IGP2 kapcsán. A hölgy oktató korrekten elmondta, az iskola jellemzően a családi kutyasoknak van. Mivel nem mozogtak ilyen körökben, tovább álltam. A sors úgy hozta, hogy 1 hónap múlva ismét felkerestem őket,mivel a rokonságba egy kutya került problémákkal. 1 hónap alatt orvosolták a problémát ami utólag visszagondolva alap dolog lett volna nekem is. A kutyaiskola felkapott és jól működik. Szívből ajánlom mindenkinek!

A negatív kommentelőknek csak annyit, hogy az ő iskolájuk ettől nem fog jobban menni :)

2023. jan. 23. 01:13
 17/19 A kérdező kommentje:
15-ösnek: Nem tudom, Ön milyen országban él és milyen nemzetiségűnek született vagy vallja magát - hisz jól ír magyarul -, viszont szeretném felhívni a figyelmét, hogy Ön viszont az előítélet és az általánosítás bűnébe esik.
2023. jan. 23. 19:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Minden ember más, ahogy minden kutya is és mindenkinek más a jó. Valakinek rossz, valakinek jó egy iskola. Én jártam olyan kutyaiskolába ahol szinte alig voltak, mert nem terszett az embereknek. Nekem viszont igen. Nincs semmi értelme,hogy egy emberként ítéljünk meg egy iskolát vagy képzési módszert. Akinek jó az oda fog járni, akinek nem az úgyis másikat keres. Abban viszont egyet értek, hogy Magyarországon nincs összetartás úgy mint a szomszédos országokban.
2023. jan. 23. 19:49
 19/19 anonim ***** válasza:
52%

Itt mindenki IS hozzáértő kutyakiképző :) Egy kutyaiskola választás ott kezdődik, hogy eldöntöm saját magam mire akarom képezni, képeztetni a kutyámat és ehhez keresek a millióból egy iskolát. Mi a franc köze van ennek a vizsgákhoz, IGP szintekhez??? Soha eszembe sem jutott, hogy bármilyen vizsgára vigyem a kutyámat.

Egy kis érdekesség, az utcánkban van egy kutya akinek nem tudom hány és milyen vizsgái vannak amivel tele az internet. DE A KUTYA PÓRÁZON NEM TUD NORMÁLISAN MENNI AZ UTCÁN!

2023. jan. 24. 03:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!