Gyomorcsavarodas lenne?
Gratulálok.
Sikerült kinyírnotok szerencsétlen kutyát.
Részvétem:(
Mi volt a bénulás oka hogy így hirtelen rosszabbodott? Nem mondtak semmit?
A doki gyulladasra gyanakodott, hiszen infuzion olyan lorugas gyulladascsokkentot adott neki, hogy a gyulladascsokkento melle gyomor/belkimelo gyogyszert is belekevert, nehogy hanyjon szegeny kutyi.
Mivel masnapra nem lett jobb, igy kizartuk a velogyulladas okozta benulast. A doki felvazolta a 2 utat, tehat hogy vagy ct stb, tehat nagyon sok ideig tarto kivizsgalas + mutet. Mivel a kutyus se pisilni, se szekletet uriteni nem tudott, es gyakorlatilag csak szenvedett, igy nagy szivfajdalommal a masik utat valasztottuk. Szovszakito erzes, mintha egy darab esett volna ki belolunk.
Valoszinuleg "spontan" becsipodhetett valami ideg, vagy ilyesmi.
+kieg: Ismerosunk kutyajaval ugyanez tortent, aki egy puli volt. Na most oo.. hat o szerintem azert nem annyira fazott:) Es sokkal rosszabb minksegu etelt kapott. A tovabbiakban semelyik nagy megmondovak nem szeretnek vitat folytatni. Aki egyutterzeset fejezte ki azoknak koszonom.
Szia
Talán már megoldódott, tanuld meg ilyenkor jobb az állatorvost megkérdezni felhívni. A Beagle nagyon falánk halálra lehet etetni, az nem bantas ha nem kap annyit.
Szia, en csak azt szeretnem toled kerni, hogy legyszives, ne legyen tobbet kutyatok.
Ertem en, hogy "barcsak minden kutyanak ilyen rossz sorsa lenne", mert vannak kutyak sajnos, akik 1 meteres lancon, rendszeresen szetverve elik le az eletuket, de ettol a ti kozepesen sz@r kutyatartasotok nem lesz jobb, mert van lejjebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!