Milyen kajával érdemes etetni az am. Pittbul kutyámat amitöl 'rendesen' fejlödik?
pit bullhoz engedély kell nem?
ehhez a kutyához tapasztalt gazda kell, te még azt se tudod, hogy mivel etesd
amúgy jó neki a maradék meg a táp mint bármelyik másik kutyának
pl chappi, friskies
de az olcsóbbak is kitünőek
Ne hallgass az előzére. Ha jót akarsz ne etesd ilyen szeméttel. Acana , Orijen, Royal Canin, Pro Plan, ezek jó tépok. Ha olcsóbbat akarsz akkor Dog Chow vagy Happy Dog.
De semmiképp sem Chappi, Friskes, Pedigree és a társai. SOHA!!
azt írta, hogy amitől rendesen fejlődik
mindenféle ételtől általában rendesen fejlődik
és kinek van arra pénze hogy ilyen drága tápokkal etesse a kutyáját? annyival nem jobbak a prémium tápok, amennyivel többe kerülnek
de had adjak egy tippet
ha a legolcsóbb táppal eteted és ha néha napján adsz neki maradékot és hozzáütsz egy tojást és még néha adsz neki tejet, akkor ugyanazt a hatást fogod elérni mintha a legdrágább táppal etetnéd, mivel ugyanezek az anyagok vannak a drágább tápokba
én 500 forintos neve nincs tápot adok a kutyának, chappi 1500 ft-ba kerül
én a fent leírt módszert alkalmazom, és a tejtől meg a tojástól ugyanúgy szép fényes aszőre, és nagyon jó erőbe van tőle a kutyám, persze maradékot is kap enni, csontokat meg miegymást
A színtiszta hús nagyon helyes! Esetleg néha adhatsz mellé párolt zöldségeket.
Talán még a velős csont vagy jobb minőségű tápok. Vannak sokkal jobb minőségűek, mint a bolti kutyatápok, mégis elérhető az áruk. Pl. Dog Chow, Happy Dog, Multifit.. kb. 500 Ft/Kg.
Állatorvost is megkérdezheted, nem-e van szüksége a kutyának más vitaminokra is, de nem hiszem.
árulsz is pit bullokat?
mert én is akarok majd egyet vagy egy staffordshiret
nem is moslékra gondoltam, hanem maradékra
a tányérőkból összeöntött leves, benne csonttal vagy paprikás krumpli sok hússal meg ilyesmikre
Egyértelműen prémiumot tápot javaslok. Aki szerint nincs nagy különbség egy Chappi és egy Acana között, az olvassa el az összetevőket.
Egyébként a nyers hústól nem lesz férges a kutya?
Bocs at off kérdésért, meg nekem yorkshire terrierem van amúgy is:) de tényleg érdekel.
De hogy érted, hogy rendesen fejlődik? Egy kölyök kutyára gondolsz, vagy egy felnőttre, aki sogat mozog, és szeretnéd, hogy "izmosodjon" is?
szeptember 30-tól nincs pit bull törvény, következő módosításig.
Egyébként aki már 10 éve ezzel foglalkozik, csak tudja, hogy mivel etesse a kutyáit,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!