Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kajával érdemes etetni...

Milyen kajával érdemes etetni az am. Pittbul kutyámat amitöl 'rendesen' fejlödik?

Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 08:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

pit bullhoz engedély kell nem?

ehhez a kutyához tapasztalt gazda kell, te még azt se tudod, hogy mivel etesd

amúgy jó neki a maradék meg a táp mint bármelyik másik kutyának

pl chappi, friskies

de az olcsóbbak is kitünőek

2010. okt. 2. 08:36
 2/13 anonim ***** válasza:

Ne hallgass az előzére. Ha jót akarsz ne etesd ilyen szeméttel. Acana , Orijen, Royal Canin, Pro Plan, ezek jó tépok. Ha olcsóbbat akarsz akkor Dog Chow vagy Happy Dog.

De semmiképp sem Chappi, Friskes, Pedigree és a társai. SOHA!!

2010. okt. 2. 09:19
 3/13 anonim ***** válasza:
*tápok
2010. okt. 2. 09:20
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

azt írta, hogy amitől rendesen fejlődik

mindenféle ételtől általában rendesen fejlődik

és kinek van arra pénze hogy ilyen drága tápokkal etesse a kutyáját? annyival nem jobbak a prémium tápok, amennyivel többe kerülnek

de had adjak egy tippet

ha a legolcsóbb táppal eteted és ha néha napján adsz neki maradékot és hozzáütsz egy tojást és még néha adsz neki tejet, akkor ugyanazt a hatást fogod elérni mintha a legdrágább táppal etetnéd, mivel ugyanezek az anyagok vannak a drágább tápokba

én 500 forintos neve nincs tápot adok a kutyának, chappi 1500 ft-ba kerül

én a fent leírt módszert alkalmazom, és a tejtől meg a tojástól ugyanúgy szép fényes aszőre, és nagyon jó erőbe van tőle a kutyám, persze maradékot is kap enni, csontokat meg miegymást

2010. okt. 2. 09:26
 5/13 A kérdező kommentje:
fogdmeg gyuri idefigyeljá már barátom!!! 10 éve pittbulokkal foglalkozom. csak arra voltam kiváncsi hogy más mivel eteti a pittbullját!!!! mert én a vágohidrol hordom nekik a nyers hust!! ja és van engedéjem!!!! az utobbit meg köszi, de a moslékot nem adom neki
2010. okt. 2. 09:56
 6/13 anonim ***** válasza:

A színtiszta hús nagyon helyes! Esetleg néha adhatsz mellé párolt zöldségeket.

Talán még a velős csont vagy jobb minőségű tápok. Vannak sokkal jobb minőségűek, mint a bolti kutyatápok, mégis elérhető az áruk. Pl. Dog Chow, Happy Dog, Multifit.. kb. 500 Ft/Kg.

Állatorvost is megkérdezheted, nem-e van szüksége a kutyának más vitaminokra is, de nem hiszem.

2010. okt. 2. 10:06
 7/13 anonim ***** válasza:

árulsz is pit bullokat?

mert én is akarok majd egyet vagy egy staffordshiret

2010. okt. 2. 10:18
 8/13 anonim ***** válasza:

nem is moslékra gondoltam, hanem maradékra

a tányérőkból összeöntött leves, benne csonttal vagy paprikás krumpli sok hússal meg ilyesmikre

2010. okt. 2. 10:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Egyértelműen prémiumot tápot javaslok. Aki szerint nincs nagy különbség egy Chappi és egy Acana között, az olvassa el az összetevőket.

Egyébként a nyers hústól nem lesz férges a kutya?

Bocs at off kérdésért, meg nekem yorkshire terrierem van amúgy is:) de tényleg érdekel.

De hogy érted, hogy rendesen fejlődik? Egy kölyök kutyára gondolsz, vagy egy felnőttre, aki sogat mozog, és szeretnéd, hogy "izmosodjon" is?

2010. okt. 2. 11:09
 10/13 anonim ***** válasza:

szeptember 30-tól nincs pit bull törvény, következő módosításig.

Egyébként aki már 10 éve ezzel foglalkozik, csak tudja, hogy mivel etesse a kutyáit,nem?

2010. okt. 2. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!