Használtok szilikon mancsmosó poharat? Bevált?
Van, de macerasnak iteltem meg a hasznalatat.
Sima nedves popsitorlot es szaraz rongyot hasznalok, ez gyorsabban megvan, mint a mancsmosoval a szarakodas :D
Ha meg esetleg tenyleg durvan hasig saros a kutya, akkor meg azonnal a kadba viszem es lezuhanyoztatom, egyszerubb, tisztab igy.
Az a baj én kádba rakni nemigen tudom, 45+ kilós az eb és alapvetően kinti, de ilyenkor télen beengedem éjszakára, mert a csípője nem tökéletes és az orvos szerint nem tesz neki jót a nedves hideg.
Ha azt mondod nem ad nagy könnyebbséget a pohár, asszem maradok én is a nedves rongyos törlésnél. Köszi a választ!
Rövidebb a lábszőre akkor hasznos lehet!
Mi panelban lakunk, napi 3 sétával, az utolsó csak ház előtti pisi. Az után nincs lábmosás.
Reggel és délután is ha olyan az idő hasig sarasak, ha meg csak a lábuk mivel hosszú a szőr rajta, irány a zuhany kabin, maguktól mennek a kabinba, igaz nekem egy 6 és egy 23 kg-os kutyám van. Nálunk a lábmosó pohár macerás lenne, plusz egy lábra legalább 5x újra kéne töltenem tiszta vizzel hogy tiszta legyen :D ő eléggé varacskos disznó.
Nekem egyszerűbb lecsutalkolni őket majd a törcsivel alaposan megtörölni őket.
Egy egyszeru labtorlot teszel az ajtohoz.
A kutyat bennt tarsd. Csak az emlekeket viheted magaddal a halalba. Semmilyen berendezesi targyat vagy ruhat vagy keszpenzt. Ertelmetlen megvonni magadtol a kutya feltetlen szeretetet.
Egyszer valahogy megfizetsz azert,h elhetetlen korulmenyek kozt tartottad a kutyad. Vissza fogod kapni a sorstol. Emlekezz erre majd,ha te is fazni fogsz egesz nap
Mindig tarsd benn a lakasban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!