Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Angol bulldogot kiskorában...

Angol bulldogot kiskorában csak táppal lehet etetni?

Figyelt kérdés
És nehéz lakásban tartani?Mekkora hely szükséges a lakásban hogy kényelmesen elférjen?
2010. okt. 1. 23:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Borzasztó kényes fajta,tehát igen,a legjobb a táp.Fajtatáp is létezik számukra,nem olcsó,de úgy van összeállítva,hogy nem kell mellé kiegészítő.

Azért is jobb a jó minőségű táp,mert abból mennyiségileg kevés kell,és egyre több angol bulldognak lesz gyomorcsavarodása az egyszerre megevett nagyobb mennyiségű ételtől.Hajlamosak az allergiás bőrbetegségekre is!

"Sarki bolti"minőségű tápot ne adj!

Ha a fajtatáp nem megoldható,akkor Acana,Orijen,Taste of the Wild vagy hasonló szuperprémium,minél kevesebb gabonát tartalmazó tápot ajánlanék.

Remélem,tenyésztőnél veszed a kutyát,és akkor adott a megoldás:amit Ő etet,azt kell továbbra is adni.És a kérdéseidet is felteheted neki.

NE vegyél semmiképp szaporítótól!Nagyon rosszul járhatsz:a gatyádat ráköltöd a kutyára és nem biztos,hogy életben marad.

2010. okt. 2. 00:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Mivel kényes fajta én másfél éves koráig kizárólag prémium táppal etettem. Mostmár van, hogy mást kap, de olyankor az azonnal meglátszik a székletén, és rengeteg a puki is. Nem kell neki hely a lakásban, nem az a kérdés, hanem hogy mennyit tudsz vele foglalkozni. Igen, kicsi a mozgásigénye, ez kb. azt jelenti, hoyg neki napi 4 km rohangálás is elég szemben egy vizslával, aki simán lenyom 40-et.

És csatlakozom az előttem szólóhoz. Mindenképpen csak jó tenyésztőtől vegyél bulldogot, mert rengeteg fajtabetegsége van. Én nem tettem, szaporítótól vettem eddig 3-szor műtötték, és rengeteget költöttem már rá, meg idegeskedtem miatta. Az idegrendszere sem épp stabil, nagyon nehezen boldogulok a nevelésel, olyan problémák vannak vele, hogy már gondolkodtam rajta, hogy hatalmas szerencséje van, hogy hozzám került, mert különben lehet, hogy már rég a fajtamentőknél vagy a sintérnél lenne.

Amikre mindenképpen kérdezz rá: Diszplázia szűrés (könyökre és csípőre is), pra szűrés, volt-e harder mirigy problémás, vagy légcsőszűkületes, allergiás egyed a felmenők között.

2010. okt. 2. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!