Labdahajítót vennék friss kutyagazdinak. Érdemes drágábbat?
Figyelt kérdés
Ezt néztem ki, mert 63 centis, így nem kell annyira lehajolni, és nem is néz ki annyira gagyinak: [link]
Azonban jóval olcsóbban van ez, amiből szintén van 60-70 centis: [link]
Gagyibban néz ki, de nem 5000 forint egy darab szimpla műanyag.
Tudnátok segíteni, vagy vajon érdemes-e a drágábbat vennem? Nem akarok olyat adni, ami hamar tönkremegy, de azért feleslegesen se vennék drágábbat.
Előre is köszi!
2022. dec. 14. 18:20
1/4 anonim válasza:
Olcaót vegyél vagy házikesziteaűt csinajj
2/4 Maya Bunnyheart válasza:
Jó az olcsóbb is, amennyiben a kutya nem harap rá a dobóka fejére, ezek könnyen törnek (tapasztalat).
Én a fressnapfban vettem legalább 10 éve egy kisebb méretű piros dobókát, mai napig is napi használatban van tehát jól bírja, márkájára már nem emlékszem de az tuti hogy ilyen dobókát már nem gyártanak.
3/4 anonim válasza:
Évek óta megvan az olcsóbb fajta. Általában 6 cm-es labdákhoz jó, de a 6.5, 7 cm-est is bele tudom tenni.
4/4 anonim válasza:
Mi is legalább 6-7 éve használunk olcsóbbat, anno Tescoban vettük, 1000 forint körül volt. Tökéletesen működik azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!