Mikortól lehet megfürdetni egy kiskutyát?
Figyelt kérdés
Tegnap elhoztam egy németjuhász kiskutyát és sztem bolhás meg kicsit koszos is. Mikortól fürdethetem meg? Nem fog megfázni? Van ilyen bolhairtó samponom. Amúgy a kiskutya 3,5 hónapos :)2010. szept. 30. 16:41
1/7 anonim válasza:
Kép Kép Kép Kép :) Amúgy szerintem ha csak a fürdőszobát melegíted fel jó melegre, megfürdeted, hajszárítóval megszárítod és még ne engedd ki a fürdőből mert akkor nagyon hideg lesz. Tartsd benn addig amíg nem lesz olyan a hőmérséklet mint a többi szobában. REmélem nem írtam hülyeséget XD
2/7 A kérdező kommentje:
Képet, sajnos nem tudok küldeni, de köszi a választ :)))
Félek h megfázik mert fél a hajszárítótól (amikor én szárítottam megilyedt) és amikor a cicámat hoztam ő megfázott :S ajjaj:S
2010. szept. 30. 16:52
3/7 anonim válasza:
Már megfürdetheted.
De azt ne csináld, hogy megfürdeted és kirakod a hidegbe. Törölgesd meg rendesen, utána hagyd még a házban. Majd ha megszárad, akkor rakd ki. Nem olyan sok idő az. Vigyázz, hogy a fülébe ne nagyon menjen víz, meg sampon a szemébe.
És tényleg jól töröld meg.
4/7 A kérdező kommentje:
megfürdettem de fázik :s egyébként meg benti kutyusnak akarom :)
2010. szept. 30. 18:10
5/7 A kérdező kommentje:
:O
2010. szept. 30. 20:09
6/7 anonim válasza:
Ez nem normális. A nevéből is süt az intelligencia :)
Megszáradt már a kutyus? Megtörölted rendesen? Csak addig kell melegen tartani, amíg rendesen meg nem szárad.
Egyébként nem kell gyakran fürdetni, maximum 2-3 havonta, úgyhogy nem lesz sokszor ilyen problémád :)
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon jól tűrte minden rendben volt:) De hozzá kell szoknia a kutyakiállítások miatt:)
2010. okt. 1. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!