Hogyan tudnám erről leszoktatni a szomszéd kutyáját?
A szomszédunk a telket 2 méter magas betonfallal vette körbe minden oldalról. Van egy kutyájuk, valami kis méretű méregzsák. Még fiatal, egy-két éves lehet. A fal miatt nem sokszor láttam én se. De talán pont ez a baj, hogy a kutya nem lát ki és kevés inger éri, unatkozik. Ugyanis a fal másik oldalán ha csak elsétálunk és a cipőnk talpa a legkisebb neszt kelti, a kutya dührohamot kap és visítozva ugat percekig, alig tudja abbahagyni. Ami egyrészt a kutyának sem jó, másrészt nekünk se, mert ha kimegyünk az udvarra ezt kell minden alkalommal hallgatni éjjel-nappal.
A szomszédot nem nagyon érdekli, inkább csak röhög rajta.
Tudok valahogy ezen változtatni? Vagy ahogy öregszik majd a kutya, lehet hogy idővel leszokik erről?
Nem hinnem hogy leszokik
Ezek kozt a korulmenyek kozt a kutya lehet mar megbolondult..
Viccen kivul. Az ilyet nem ertem miert nem koltozik tanyara
Nebihnek beírni,majd kioktatják a helyes állattartásról.
A szomszédomhoz is mindig kijöttek amikor jelentgettem, pár hónap után megszűnt a gond
Hát te ezen sajnos nem tudsz változtatni, egy komplett kőfal áll köztetek :P
Beszélj a szomszéddal, hogy szerinted ez kevésbé vicces, sőtt inkább idegesítő. Neked bármennyire is magától értődő, ő valószínű, hogy tényleg nem gondolja, hogy ez titeket ennyire zavar.
Ha nem lehet vele beszelni, mert csak rohog rajta, tenyleg csak az marad, hogy jelented a jegyzonel.
Csak hat igen, kerdes, hogy a jegyzo csinal-e barmit is. Mert lehet nem...
De abba ne remenykedj, hogy leszokik rola, mert nem fog. Unatkozik gondolom, 0 inger eri, igy visit minden szarra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!