Kölyök korú keverékről kb honnan tudom hogy mekkora lesz?
Figyelt kérdés
Hogyha nagy mancsa és hosszú lába van akkor valszeg nagy lesz ugye?2022. nov. 8. 03:06
2/5 anonim válasza:
Abból igen, arra következtethetsz,hogy nagyobb méretű lesz.
3/5 anonim válasza:
Mondjuk én már láttam olyan felnőtt kutyát, ami tacskó szerű/méretű volt, és németjuhász méretű nagy szőrös, tappancsai voltak :)
Örökre megjegyeztem , sosem láttam hasonlót
4/5 anonim válasza:
Biztos lemaradt a vége 3-as. Méred, osztod, izére emeled, szorzod 4 lábbal és utána mi lesz =x? Vagy = agyi kapacitásod összértéke % humorérzékeddel?
Kedves kérdező , nagy valószínűséggel nagy testű masszív csontozatú kutya lesz belőle. Az is lehet ,hogy erős csontozatú közepes termetű kutya lesz.
Pontosabban lehet és, te is tudsz következtetni a két leírt adaton kívül a kölyök (néhány hónapos min. 3 ) marmagassága plusz, ha felfedezhető rajta valamilyen domináns fajta jellemző.
5/5 anonim válasza:
"valszeg nagy lesz ugye?" Jók az információid. Kölyök keverék kutyánál a nagy mancs hosszú láb kombinációbol nagytestű felnőtt kutyára számíthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!