Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fiú kutyára lehet rakhatok...

Fiú kutyára lehet rakhatok piros nyakörvet? (nem bolhanyakörv) Szerintetek az nem lányos?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 20:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
az őt nem érdekli, se a többi kutyát, mivel bikromatikus látásuk van, így a pirosat zöldnek látják. :) A többi ember meg azt mond amit akar, amíg egyes kétlábúak képesek zoknit venni szandál alá.
2010. szept. 28. 21:44
 12/17 anonim ***** válasza:

úristen! ez most egy komoly kérdés???

a barátnőm lány kutyájának fekete a nyakörve, és senki nem nézte még leszbinek :P

hidd el, nekik édesmindegy milyen nyakörv van rajtuk...

2010. szept. 28. 23:08
 13/17 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a kutyáknak mindegy, nekem viszont nem, hogy lánynak nézik e kutyámat vagy sem...
2010. szept. 29. 13:54
 14/17 anonim ***** válasza:

a piros erőteljes, férfias szín is. A te kutyádon meg nagyon jól fog mutatni.

Ha meg alánéznek, úgyis látják, hogy fiú :D

2010. szept. 29. 14:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Az én fiú kutyámnak is piros nyakörve van, sőt, közelről látszik, hogy apró Snoopy fejek vannak rajta. :) Nemes egyszerűséggel azért van ez, mert a lány kutyánké volt, de ő kinőtte, így cseréltek. De még soha senki nem nézte emiatt lánynak.
2010. szept. 29. 17:05
 16/17 anonim ***** válasza:
én a fehér fiú(!) kutyámra babakék nyakörvet adtam,a min kis csillogó strasszok vannak, és rózsaszín pórázon vittem sétálni pár évig, mostmár sárga a póráz xD
2010. szept. 29. 23:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Végül találtam én is egy nagyon aranyos babakék bőr nyakörvet, pont olyant amilyet pirosban szerettem volna. De inkább maradtam a kék mellett, a piros úgyis eléggé megoszja a véleményeket.
2010. okt. 12. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!