Idős kutyám inkáb a hideg kőre fekszik meg a hűtomatracra miért?
Hűtőmatrac a közepes testu vastagabb szőrű kutyamnak van lent, mert neki miota futenek azota melege van sokszor. Igy neki vissza raktam. Baral a puha fekhelyet is sokszor hasznalja.
Viszont eszre vettem mar a multheten is hogy az idős kutyam 11,5 eves kistestu rajta fekszik. Gyorsan elhivtam onnen mivel 2 hete voltunk felfazassal orvosnal.
2.an mutottek a szemenel egy pukli miatt ami nőtt. Na műtet ota csak a parkettan fekszik, meg ejszaka is arra keltem hogy a hűtőmatracon fekszik. Felvettem. De a parkettan fekudt tovabb.
De az nem hideg szerencsere.
Varrat szedesig beviszem a munkahelyemre, de ott hideg a kő. Allandoan a hideg köre ment es mar remegett. Igy tegnap mar jo reszt ketrecben volt mivel nem volt hajlando a neki leteritett törcsire fekudni.
Amugy egy fazos kutya, mar ruhazom, mert fazik kint,remeg,meg mint irtam fel is fazott, voltunk vele dokinal is.
Szoval nem igazan ertem :/
Nincs láza, nem forró a kutya.
Etvagya van iszik is. Jo a kedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!