Ausztriába élőknek hogy ez igaz ennyibe kerül?
7éves kutya van a barátnőmnek és tüzijátéknál megilyed és most mondta hogy ujra kiszökött és azt mondták hogy nem tudom rendörség vagy az állatvédök aki visszahozta a kutyát 400.00€ a birságot kell fizetni neki
Mondjuk hogy 800.000ft kerül a birság?
Kérdezö vagyok
3x kellet visszavinni öt
Tanyán élnek és buli volt a szomszédba
Hegyekbe laknak ott a hang 50km röl is hallani
Tapasztalat!
Kb 1.700.000ft bocsánat
Kar volt visszavinni azt a szerencsetlen kutyat nekik.
Meg arra se kepesek, hogy normalisan, szokesbiztosan tartsak.
Szinte csoda, hogy csak 400 euro lett ebből.
Németországban, Ausztriában nem nézik jó szemmel ezt a fajta magyar állattartási "kultúrát", hogy ki van csapva a kutya és meg tud pattanni. Én Németországban lakok, itt azért is simán feljelentenek, ha kicsapod az udvarra a kutyát, mert itt senki nem szereti, ha az állat kerti dísznek van tartva.
Mivel többször is megszökött a kutyája, így már kapott figyelmeztetést, a büntetés nem elsőre jön. Legközelebb a duplája is lehet. Ha a kutya pedig balesetet okoz (ami könnyen megtörténhet, főleg, ha sokkos a tüzijáték okozta pániktól), akkor bírósági ügy is lesz belőle.
köszönöm ezeket az infót
A kutya az nem szökik el
ott van a verandán minden nap várja a kaját
Ha eltünik akkor megszökött
Az a kutya az képes átrágni a kerítést is ha FÉL
Tuti hogy a ketítés az szökésbiztos
Ezt a területett ugy kell elképzelni 1 órás utatt kell megtenni hogy eljtss 1 boltba
Körülötte semmi csak a pusztaság szántás 10km nél nincs ember kint ÉL AUSZTIÁBA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!