Ha van már egy Dió nevű kutyám, akkor furcsa lenne az újat Nudlinak nevezni?
2-es
Látom lemaradtál. Már jó ideje chip szám alapján keresi ki az állatorvos a kutyákat, nem név alapján.
3as:
Akkor az állatorvosunk maradt le ezekszerint. :D Nálunk mindig az állat + a gazda nevét kérdezi. De akkor ezekszerint máshol máshogy van.
#2.
Azért ez szerintem nem a Bodri, meg a Buksi kategória.
De igen, mostanában sok a Dió, Nudli, Málna, fahéj, stb. nevű kutya… Lehet hogy ki lehet találni kreatívabb nevet is ami jó is, de ezekkel sincs baj.
De szerintem pl. az a legrosszabb amikor ilyen ritka külföldi neveket adnak nekik, hogy Amber, Solange, stb.
És nekem amúgy nem mindennapi nevem van, hanem ritka, kevésbé ismert egy gyakori vezetéknév mellé és szerintem irtó gáz. Sok hülye idióta van aki ki is nevet amikor bemutatkozom, mintha én tehetnék a nevemről.
7:
A Bodri, Buksi tizenöt éve volt toplistás, ha nem régebben. A Málna, Mangó, Nudli, Oreo, stb. a jelenkor Bodrijai meg Buksijai.
De ettől még nem rossz név egyik sem, és úgy nevezed a kutyádat, ahogy neked tetszik. Egyik név sem rosszabb a másiknál. Az említett puccosabb névvel (Solange) is az a baj, hogy a kutya is nehezebben jegyzi meg a hangzása miatt.
Tehát a kérdésre válaszolva: nem, nem fura, ahogy nevezed a kutyádat, és olyan nevet adsz neki, amilyet te szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!