A nagyobb tesű labidés németjuhász kutyámnak begyulladt a füle és a füleközé genny gyülemlett, mit tehetnék?
sajnos nincs pénzmee állatorvoshoz vinnem de nagyon nem jó neki látom h fáj és csúnya
valamit a gyógyszertárban vehetnék ...?

Ezt házilag nem fogod tudni megoldani főleg, ha ennyire előrehaladott a gyulladás... kénytelen leszel orvoshoz vinni. Már csak azért is felléphet egyéb felülfertőzés is, ami már végzetes lehet nem csak a hallására, hanem az életére is.
Próbálj meg konzultálni az állatorvossal, hogy nem-e lehetne-e megoldani egy későbbi fizetést. Ha normális az orvos, és megvan köztetek az ehhez szükséges bizalmi viszony, nem fog elzárkózni a lehetőség elől.
De a kutyát semmikép ne hagyd szenvedni.
köszösöm a normális válaszokat
1. nem spórolok rajta , de nincs pénzem!!

én nem akarom hogy meghaljon,és ha annyira érdekel 15 vagyok, épp a családom meg let lopva, ezért nincs pénzünk a körülöttünk lévő emberek meg munkanélküliek én ha tehetném már most vinném de sajnos nem tehetem
nagyon szeretem őt )-:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!