Kutyám találkozott egy extrémen bélférges kiskutyával, adjak neki tablettát?
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja kapott féreghajtót, nem lesz baja ha holnap adok neki? Veszek holnap a kicsinek is féreghajtót nélkül kakinál jöttek ki a 20 centis férgek :( megéli vajon a holnapot?2022. okt. 30. 17:13
2/13 anonim válasza:
Állatorvos nem merült fel?
Milyen és mennyi tablettát kapott?
Környezet rendesen volt fertőtlenítve?
Mert addig felesleges a féreghajtóval terhelni a máját, ha a környezetből folyamatosan visszafertőződik.
3/13 anonim válasza:
20 cm? Szelvényezett a féreg? Mert az akkor galandféreg, abszolút para.
4/13 anonim válasza:
Szerintem igen, de egy telefont megerősítésképpen az állatorvosotok felé megér a dolog. Vannak, akik havonta adnak féreghajtót, ami egyben szívféregre is hat, és nem jelent gondot.
5/13 anonim válasza:
A kolyok ez most nalad van? Vagy ez kinek a kutyaja? Ilyen szintu fergesseg eseten en mar inkabb orvoshoz vinnem, nem en adagolgatnam neki a tablettat. Igen, tudom, ugyelet kell meg stb, de ha ennyire ferges, akkor gondolom eleg elhanyagoltan is kerulhetett hozzad, mas baja is lehet.
Lassa orvos!
6/13 A kérdező kommentje:
Még nem kapott semmit szerintem. Egy barátnőm fogadta be most. Kb 7 hetes lehet. Rápróbál holnap az állatorvosra, hátha kimegy.
2022. okt. 30. 19:18
7/13 anonim válasza:
Felszerelt rendelobe kene vinni. Kijaros allatorvos ide keves lesz.
8/13 A kérdező kommentje:
Az leghamarabb szerdán lesz. Addig nem akarunk várni.
Orsóféregnek tűnt.
2022. okt. 30. 19:30
9/13 A kérdező kommentje:
Ha nem sikerül az orvos akkor ne adjunk neki féreghajtót? Csak majd szerdán a doki? Egy fél Cestal Plust akartunk neki adni.
2022. okt. 30. 20:25
10/13 anonim válasza:
A cestal nem jo. Drontalt adj.
Adj neki fereghajtot azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!