Az 5. kerületben, ha mostanában lesz kutyánk, szükséges most bejelenteni?
Figyelt kérdés
Próbáltam utána olvasni annak, hogy a kerületben mik a szabályok, de szeretnék biztosra menni. A kutyus decemberben kerülne hozzánk, az alapján amit találtam majd a következő ebösszeírás során szükséges csak bejelenteni, ami talán jövőre lesz ismét? Őszintén nem vagyok benne teljesen biztos, hogy így kell e csinálni...2022. okt. 30. 09:35
1/6 anonim válasza:
Hát én nem jelenteném be, ki tudja mit akarnak, lehet utána rádszállnak, vagy plusz költségeket vetneki ki egyfajta helyi kisebadó formájában....
2/6 anonim válasza:
Amúgy eleve be kéne jelenteni, bármikor is kerül hozzád új kutya.
3/6 A kérdező kommentje:
Igazából mindenképp bejelenteném, csak az volt a kérdés, hogy mikor kell. Köszönöm második válaszoló, akkor így fogok eljárni.
2022. okt. 30. 10:12
4/6 anonim válasza:
#1 Nem "egyfajta helyi kisebadó", hanem tisztességes nevén ebadó, amelyről jelenleg kb. minden budapesti kerület úgy döntött, hogy nem alkalmazza a törvény adta lehetőséget, miszerint szedhetné.
5/6 anonim válasza:
Úgyis mentek orvoshoz. Ha az orvosotok a kerületben van, majd megmondja, mit kell tennetek, ha kell egyáltalán.
6/6 anonim válasza:
Nálunk az állatorvos végzi, szintén Budapest, lehet, hogy nálatok is, a doki tudni fogja, de a jegyzőnél is érdeklődhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!