Milyen Bodzához,Fügéhez hasonló kutyanevek vannak?
Figyelt kérdés
Mindenképpen ilyen növényes nevet szeretnék a kutyusomnak adni késöbbiekben,ezért szeretnék jó ötleteket meghallgatni. De ha valaki tud valami jó rendes nevet,azt is meghallgatnám.2022. okt. 30. 07:28
12/14 anonim válasza:
Nekem a Grapefruit név tetszik, a Naranccsal és a Mandarin al egyetemben. És a Füge és a Citromfű is tetszik, utóbbi beceneve Citrom.
Emellett ugye az egzotikussabb gyümi/zöldség neveket is szeretem, mint az Olíva, Pomelo (ezt lehet Pami-nak becézni), és a Gránátalma.
Remélem tetszenek és hogy segítettem.
Majd oszd meg velünk mi lesz a neve!
13/14 anonim válasza:
Ja és még a Berkenye név is nagyon bejön, ugyanis lehet Berry-nek becézni ami angolul Bogyó.
Hát nem vicces ;)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!