11/21 anonim válasza:
Nekem a cicám volt Zsömi, de kutyának is aranyos név.
13/21 anonim válasza:
Szerintem jó név a Zsömi. Azt gondold végig, hogy a parkban hangosan a nevét kiabálva mennyire gáz... (A Zsömi semennyire, de azért valami Remény vagy Hurka eléggé :D )
14/21 Manócska1 válasza:
a miénk is az. előző Buksi volt
15/21 anonim válasza:
Múltkor 3 Zsemi/Zsömi nevű kutya volt a parkban egyszerre, szerintem felejtsd el :D
17/21 anonim válasza:
Nekem tetszik, viszont nem árt ismerni hozzá a helyi kutyapopulációt. Népszerű, gyakori név.
Nálunk pl. hemzsegnek a Sütikék, Zsömikéből viszont csak egy van.
18/21 anonim válasza:
Amugy most ez, hogy mennyire nepszeru nev, sztm nem annyira fontos tenyezo. Az en kutyam Rozi, parkban ugyan soha nem engedem el poraz nelkul, igy a nevet ott nem kiabalom, nincs miert, de futtatoba jarunk.
Rajtunk kivul is van meg par rozi, de amikor hivom a kutyam, akkor csak az enyem jon oda hozzam, a tobbiek le se szarnak :D
Szoval ebbol a szempontbol tokmindegy a nev. A lenyeg, hogy a gazdi szeresse a kutya meg hallgasson ra es ennyi.
19/21 1112 válasza:
A legjobb. Engem is ígyhívnak.
Üdv, Zsömi, a kutya. ♥
20/21 anonim válasza:
Szerintem túl gyakori minden második kutya buksi morzsi zsömi mazsi. Én valami egyedi kreatív nevet adnék mint pld cowboy csicsi totó lumi dió fahéj málna stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!