Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Mi lehet az oka annak, ha egy kutya nyálat hány?

Figyelt kérdés

Mielőtt leszólnátok, már beszéltünk az orvossal, azt mondta, hogy mérjünk lázat, de nem lázas.

Viszont reggel óta "kérődzik", nagyon rossz hangja van, és nyálat hány. Mást nem, pedig eszik rendesen.

Semmi már furcsa nincs vele. Arra gondoltam, hogy fűszál akadt meg a torkán, mert evett egy adag füvet, de már nem vagyok benne biztos.

2010. szept. 27. 17:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Holnap inkább elvisszük az állatorvoshoz. Jobb lesz, ha látja is, és nem csak telefonon beszélünk. Köszi a válaszokat.
2010. szept. 27. 21:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem nyálat hány. Vagy slejmet hány: megfázott, torokgyulladása van, kennelkögöhés, ilyesmi. Vagy gyomorsavat hány: sok a gyomorsava.

A nyálat nem tudja hányni, merthogy az nincs a gyomrában, az a szájában képződik ... 3.os biologia anyag.

Mindenképp orvos.

2010. szept. 28. 08:11
 13/14 A kérdező kommentje:

Rendben, köszi. Nem gondoltam bele, hogy nyálat nem tud hányni.

Viszem is orvoshoz.

Köszönöm még egyszer, pontoztam.

2010. szept. 28. 12:52
 14/14 Suncee:) válasza:
vidd orvoshoz mindenképp, de a mi kutyánk is sokszor hány savat... a doki aztmondta normális, mivel magát hánytatja... ezért eszi a füvet.
2010. okt. 7. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!