A kutyámat a múlt héten kedden teljesen mágtámadták és beköpték a zöld döglegyek és szombat reggel elpusztult. Lehet, hogy a légynyüvesség vitte el? 9 éves volt, nagy testű, újfoundlandi. Előtte semmi komolyabb baja nem volt.
Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 11:57
11/19 anonim válasza:
ez durva, lehet emberekkel is megeshet ilyen
12/19 anonim válasza:
Sajnálom. :( Lehetséges, hogy volt valami vele.
13/19 anonim válasza:
12:34 vagyok, bocsánat, most értettem csak meg, hogy nem egy/több másik kutya támadta meg és utána köpték be a legyek, hanem a legyek "támadták meg"! Mégegyszer bocsánat, azért a válaszom erre vonatkozó részé továbbra is érvényes. Valószínűleg volt valamilyen sebe, amire rárepültek a legyek. Továbbra is kérdezném, hogy a legyek támadása után látta-e állatorvos a kutyit? Kipucoltátok a beköpött sebét/sebeit? Mit mondott az állatorvos?
14/19 anonim válasza:
Igen én is kiváncsi lennék, ugye elvittétek állatorvoshoz?
15/19 anonim válasza:
ugyanmár. ha elvitték volna állatorvoshoz, akkor ő megmondta volna, mi a baja, és most a kérdező tudná, hogy mitől halt meg, és nem kérdezte volna meg itt.
sajnálom szegény kutyát.
16/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi mindenkinek a válaszokat! Mihelyt láttuk a bajt, rögtön vittük állatorvoshoz, de sajnos már nem érte meg. Az oldalára fekve találtam meg, egy vérfolt és ürülék volt alatta. Előtte való nap már nem evett, és ugatás helyett csak vonyított. 2 hete találtunk egy rózsaszín dudort a végbelén, ami egyáltalán nem zavarta.
2010. szept. 27. 14:04
17/19 anonim válasza:
Szerintem nem a legyekbe halt bele, más baja lehetett. De már nagyon öreg volt!
18/19 anonim válasza:
Ha előző nap már csak vonyított,miért nem vittétek rögtön a dokihoz?Gondolhattátok,hogy nem örömében vonyít,kínlódik.
Nem értem az embereket...
19/19 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, nekem is szombaton halt meg a 9 éves svájci fehér juhászom. Őt daganat vitte el, mert aznap készült róla röntgen hogy átterjedt a tüdejére. Remélem soha többé nem történik meg ez velem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!