Nem túlzás megszabni egy állatmentő alapítvány részéről, hogy csak nyers etetéssel lehet tőlük örökbefogadni?
Szerintem azért kéri Cs.M.hogy maradjon nyerses mert az adott kutyusnak ez a bevált, pluszban az a kutyus lebénult is úgyhogy főleg nem mindegy hogy mivel van etetve..
Egyébként szerintem is a nyers etetés a legjobb, feltéve hogy a gazdi helyesen csinálja. Az én kutyám is nyerses, tápot többé nem adnék neki, mert szinte mindegyiktől hányt vagy hasmenése volt.
„kérdező várjuk a linket.
ha nem tudsz bizonyítékot szolgáltatni akkor hazudsz és csak le akarod járatni az állatvédőket, itt rengetegen ezen mesterkednek. csak nem fogjátok fel hogy nem az embereknek ártotok vele akiknek akartok, csakis az állatoknak.”
köszönjük, mester!
pont olyan szereptévesztésben van, mint az állatvédők többsége. bizonyítékot szolgáltatni, azt mondja :D
orvos látott már? a kérdező feltett egy kérdést egy fórumon, te meg neki nekiállsz itt követelődzni, mintha bárki tartozna neked bármivel.
ne azokra legyél dühös, akiknek negatív tapasztalata van az állatvédőkkel, ha ennyire zavar dolog, szólj nekik, hogy a xar életüket ne a potenciális örökbefogadókon vezessék le.
Nincs tapasztalatom lebénult kutyával.
De szerintem annyi különbség van az egészséges és a lebénult kutya etetése között hogy az egészséges magától kakál kint a kertben/utcán, míg a lebénult akaratlanul ürít és ha hasmenése van akkor nagyon összekeni vele a lakást és magát is ami miatt fürdetni kell.
Ahogy olvastam a kérdést, rögtön CsutkaRozira gondoltam, aztán láttam, hogy tényleg :)
Mindenhol vannak szélsőségek, az állatvédelemben szerintem ő az egyik. Egyszer voltam náluk, amúgy aranyos a nő és a lánya is, de mikor mondta, hogy nála mindenki barfozik, kicsit lesokkolódtam. Ilyenkor mindig arra jutok, hogy ha talál erre támogatókat, akkor végülis csinálja. (nem nagyon pörögnek nála amúgy a kutyák, még az a pár egészséges, fiatalabb sem, valószínű, hogy pont az ilyen elvárások miatt)
Sok menhely, gyepi nem kér ilyen kemény feltételeket, onnan kell hozni (persze csak ha nem akarsz ilyen kötöttségeket vállalni).
Na akkor nem tévedtem :) nekem az írásból úgy jött le, hogy ez minden kutyájára vonatkozik, hiszen miért kapna az egyik nyerset és a többi nem
Akkor őket kihúzom a listáról, köszi
Nincs bajom egyébként a nyers etetéssel, etessen így akinek szimpatikus és ért hozzá, de előírni feltételként erősnek találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!