Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol milyen oldalon érdemes...

Hol milyen oldalon érdemes blogot írni a kutyámról? Hol van esély rá hogy olvassa is vki?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 20:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én sokszor pl. kutyás blogokból tájékozódom arról, hogy hol érdemes kutyát sétáltatni, nyaralni, hol van jó kozmetikus.

ha jó címet adsz a bejegyzéseidnek, és az emberek arra keresnek rá a google-ban, pl. Balaton kutyával, vagy ilyesmi, akkor megtalálják, és ha tetszik, olvassák. Ha már van pár bejegyzés, a kutyás lap.hu-k szerkesztőinek a figyelmébe is tudod ajánlani a blogodat, és akkor kirakják majd a saját lap.hu oldalukra. Onnan meg sok ember rákattinthat.

2010. szept. 26. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:
nyugi, szerintem olvasnák. Én is van h olvasok, ha találok egy aranyosat. Akik meg azt irták, higy sneki se lenne kiváncsi rá... Hát ők ugyanazok, akik fel vannak háborodva ha a kutyád oda mer menni a kutyájához...
2010. szept. 26. 23:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is írok blogot a kutyámról, de én spec. azért kezdtem bele, mert tudom hogy a kutyaélet szűken van mérve, így megörökítek minél több pillanatot, amit akár negyven év múlva is szívesen olvasok vissza és soha nem feledem a kutyimat. Jó lenne ha az előző kutyáimról is írtam volna, ők már az örök vadászmezőkön futkároznak.

Szóval attól, hogy esetleg mások nem kíváncsiak rá, igenis megéri blogolni.

Ja, és én olvasok más kutyás blogokat is, szóval engem érdekelnek. :)

2010. szept. 27. 08:22
 14/15 anonim ***** válasza:
blogspot.com Énis itt blogolok, és az enyémet is olvassák. Ne hogy azoknak akik azt irták hogy senkit nem érdekel. és nagyon sokan blogolnak a kutyájukról. Az én blogom: molly-westie.blogspot.com És ott a bloglistában egy tucat blog van, amiket énis rendszeresen olvasok, szóval mindent bele:) És majd ird ki a cimét (:
2010. szept. 27. 10:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is szívesen olvasnám! :)
2010. szept. 27. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!